Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray 6-0 Kayserispor

Galatasaray 6-0 Kayserispor

Mustafa Boztepe
19.05.2016 - 19:33 Son Güncelleme: 19.05.2016 - 22:09

Spor Toto Süper Lig'in son haftasında Galatasaray, evinde Kayserispor'u konuk etti. Galatasaray, Sinan Gümüş (3), Podolski, Selçuk İnan ve Bilal Kısa'nın attığı gollerle maçı 6-0 kazandı. Bu galibiyetle Galatasaray ligi 6. sırada tamamladı. Galatasaray, kupa finalinde Fenerbahçe'yi yenemezse bu sene Avrupa'ya katılma hakkı elde edemeyecek ve cezasını önümüzdeki sene çekemeyecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig’in son haftasında Galatasaray, Türk Telekom Arena’da Kayserispor’u konuk etti. 

Sarı kırmızılı ekip Sinan Gümüş (3), Selçuk İnan, Lukas Podolski ve Bilal Kısa’nın attığı gollerle maçı 6-0 kazandı. 

Galatasaray bu galibiyetle puanını 51’e yükseltti ve ligi bu puanla 6. sırada tamamladı.

Galatasaray, Kayserispor’a karşı farklı kazansa da Osmanlıspor engeline takıldı. Evinde Akhisar Belediyespor’u yenen Ankara temsilcisi, ligi sarı-kırmızılıların 1 puan önünde bitirerek Galatasaray’ın 5’incilik hedefine set çekti.

Sarı-kırmızılı ekip ligi 5’inci bitirse idi, UEFA’dan gelen Avrupa kupalarına men cezasını bu sene çekmeyi garantileyecekti. Sarı-kırmızılılar bu sonuçlarla birlikte ligi 6’ıncı sırada bitirdi ve geriye bir tek yol kaldı: Fenerbahçe’yi Türkiye Kupası finalinde yenmek.

Galatasaray, 26 Mayıs’ta oynanacak olan Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe’yi yenememesi durumunda Avrupa cezasını bu sene dolduramayacak. Fenerbahçe maçındaki olası kötü sonuç halinde Cimbom, Avrupa kupalarından men cezasını önümüzdeki sezonun sonunda doldurmuş olacak.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın