Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktör Adayı Domenec Torrent Kimdir? Domenec Kaç Yaşında ve Nereli?

Galatasaray'ın Yeni Teknik Direktör Adayı Domenec Torrent Kimdir? Domenec Kaç Yaşında ve Nereli?

Son dakika gelişmesi Galatasaray tarafından geldi. Fatih Terim ile yollarını ayıran Galatasaray'da yeni teknik direktör için arayışlar başlarken, gündeme birçok isim gelmişti. Ancak bu isimlerden en çok Domenec Torrent, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından arama motorlarında araştırılmaya başlandı. Peki, Domenec Torrent kimdir? Domenec Toorent hangi takımlarda çalıştı, kaç yaşında ve nereli? İşte Domenec hakkında detaylı bilgiler haberimizde...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Galatasaray, geçtiğimiz dönemlerde Fatih Terim'in ekibine katılması için Domenec Torrent ile görüşme gerçekleştirmişti. Terim'le yolların ayrılmasının ardından Domenec Torrent daha önce duyulan isim bu kez teknik direktörlük için gündeme geldi. Peki, Pep Guardiola'nın eski yardımcısı Domenec Torrent kimdir, hangi takımlarla çalıştı ve kaç yaşında?

Domenec Torrent Kimdir? Domenec Kaç Yaşında ve Nereli?

Domenec Torrent Kimdir? Domenec Kaç Yaşında ve Nereli?

1962 doğumlu Torrent, Katalan kulüpleri Unio Esportiva Olot ve Guixols'ta Futbol oynadıktan sonra 27 yaşında kramponlarını asıp antrenörlüğe başladı. CF Palafrugell, Palamos CF ve Girona FC kulüplerinde teknik direktörlük yapan Domenec Torrent, 2007'de Barcelona B takımında Pep Guardiola'nın yardımcısı oldu. Barcelona'nın 2008-2012 yılları arasındaki 13 kupalı o muhteşem döneminde de Guardiola'nın yardımcılığını yapan Torrent, Bayern Münih ve Manchester City zamanlarında da teknik kadronun ayrılmaz parçalarından biri oldu. 

Kariyeri;

2018 yılında Guardiola'nın ekibinden ayrılan Torrent, Manchester City'nin sahibi City Group'un bünyesinde yer alan ABD takımı New York City'nin başına geçti. Burada geçirdiği bir sezonun ardından bir yıl takım çalıştırmayan İspanyol teknik adam Temmuz 2020'de bu kez şansını Brezilya ekibi Flamengo'da denedi. Burada da umduğunu bulamayan Torrent 4 ay sonunda görevinden ayrıldı. 59 yaşındaki İspanyol çalıştırıcı, Kasım 2020'den bu yana herhangi bir takımda görev yapmıyor. 

Kariyerinin büyük bölümünde Pep Guardiola'nın ayak izlerini en yakından takip eden isimlerden biri olan Domenec Torrent, efsanevi teknik adamla birlikte 521 maça çıktı. 2007'de Guardiola'nın ekibine katılmadan önce ve 2018'de ayrıldıktan sonra teknik direktörlük yapan Torrent, toplam 86 maçta takım yönetti. Torrent bu karşılaşmalarda 44 galibiyet alırken 29 kez de sahadan mağlubiyetle ayrıldı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın