Görüş Bildir
Haberler
Fatih Karagümrük - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? İşte Galatasaray ve Karagümrük İlk 11'leri...

Fatih Karagümrük - Galatasaray Maçı Ne Zaman, Hangi Kanalda? İşte Galatasaray ve Karagümrük İlk 11'leri...

Müge Kakşi
07.11.2021 - 15:43

Maç sezonunun açılmasıyla taraftarlar heyecan dolu dakikalara tanıklık ediyor. Süper Lig'in 12. haftasında Galatasaray, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Fatih Karagümrük'e konuk oluyor. Fatih Karagümrük ile kariyeri boyunca 17 kez karşılaşan Galatasaray, bu karşılaşmalardan 11 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet ile ayrıldı. Futbolseverler Fatih Karagümrük - Galatasaray maçına dair detayları araştırıyor. Peki, Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? Fatih Karagümrük - Galatasaray maçı hangi kanalda? İşte Karagümrük ve Galatasaray'ın ilk 11'leri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ligde üst sıraları hedefleyen Fatih Karagümrük, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda şampiyonluğun favorilerinden Galatasaray'ı konuk ediyor.

Ev sahibi takımda hedef 2 maçlık üç puan hasretini sona erdirmek. Galatasaray ise Gaziantep galibiyetinin ardından Karagümrük'ü de yenerek yeniden seri yakalamak istiyor. Karşılaşma öncesinde Fatih Karagümrük 18 puanla 9. sırada, konuk Galatasaray ise 20 puanla 6. sırada bulunuyor.

Galatasaray - Fatih Karagümrük Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Galatasaray - Fatih Karagümrük Maçı Saat Kaçta, Hangi Kanalda?

Süper Lig'in 12'nci Hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük, Galatasaray'ı ağırlayacak. 7 Kasım Pazar günü saat 16.00'da oynanacak karşılaşma Bein Sports HD 1 kanalından canlı izlenebilecek.

Galatasaray ile Fatih Karagümrük, Spor Toto Süper Lig'de bugün 15. kez karşı karşıya gelecek.

Galatasaray - Fatih Karagümrük İlk 11'ler

Galatasaray - Fatih Karagümrük İlk 11'ler

Fatih Karagümrük: Viviano, Hedenstad, Burak Bekaroğlu, Zukanovic, Caner Erkin, Biglia, Jimmy Durmaz, Borini, Ahmed Musa, Karamoh, Pesic.

GalatasarayMuslera, Yedlin, Nelsson, Marcao, Ömer Bayram, Berkan, Emre Kılınç, Cicaldau, Babel, Kerem, Halil Dervişoğlu

BOEY VE ARDA TURAN YOK!

Galatasaray'da sakatlıkları devam eden Sacha Boey ve Arda Turan Fatih Karagümrük maçında yoklar. İki ismin milli aranın ardından oynanacak Fenerbahçe derbisinde de forma giymesi beklenmiyor.

TAYLAN ANTALYALI SINIRDA!

Galatasaray'da Taylan Antalyalı, Fenerbahçe derbisi öncesi sarı kart sınırında bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın