Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'dan Son 5 Sezonun En Kötü Performansı

Galatasaray'dan Son 5 Sezonun En Kötü Performansı

Batuhan
15.12.2015 - 15:26

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de 15. haftalar itibarıyla son 5 sezonun en az puanını topladı, 2010-2011 sezonundan sonra ilk kez Lig'in ilk yarısında derbi kazanamadı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasındaki derbi maçta Beşiktaş'a 2-1 yenilerek zirve yarışında yara alan Galatasaray, son yılların en kötü performanslarından birini sergiliyor.

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetiminde geçen sezon Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa şampiyonluğu yaşayan sarı-kırmızılı ekip, bu sezon ise beklentilerin altında bir performans ortaya koyuyor.

Süper Lig'de 15. hafta sonunda hanesine 26 puan yazdıran Galatasaray, son 5 sezonunun en az puanını topladı. Sarı-kırmızılı ekip, tarihinin en kötü dönemlerinden birini yaşadığı 2010-2011 sezonunda 15. haftayı 20 puanla geçmişti.

5 yıl sonra ilk yarıda derbi kazanamadı

5 yıl sonra ilk yarıda derbi kazanamadı

Galatasaray, 5 yıl sonra Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında derbi kazanamadı.

Derbi maçlarda bu sezon Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan sarı-kırmızılı takım, Beşiktaş'a ise 2-1 mağlup oldu.

Galatasaray, en son 2010-2011 sezonunda ilk yarıdaki derbilerden galibiyet alamamıştı. O sezon Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalan sarı-kırmızılı ekip Beşiktaş'a 2-1 mağlup olmuştu.

Taraftarın tepkisi arttı

Galatasaray'ın bu sezon ortaya koyduğu mücadeleyi beğenmeyen sarı-kırmızılı taraftarların tepkisi, Beşiktaş mağlubiyeti sonrası iyice arttı.

Beşiktaş maçının ardından bir grup taraftar, Florya Metin Oktay Tesisleri'ne giderek yönetim ve takımı protesto ederken, etkili taraftar grubu ultrAslan ise yayımladığı açıklamada yönetimi istifaya çağırdı.

AA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
26
5
2
2
2
0
0