Görüş Bildir
Haberler
Florya Tesisleri’nde Olaylar Çıktı

Florya Tesisleri’nde Olaylar Çıktı

Enver K.
15.12.2015 - 00:09

Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda derbide Beşiktaş'a 2-1 yenilen Galatasaray'ı, taraftarları protesto etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan derbinin bitmesinin ardından Florya Metin Oktay Tesisleri'ne gelen taraftarlar, futbolcular ile yönetime tepki gösterdi. Taraftarlar, 'Yönetim istifa', 'Trabzon çetesi, defolun gidin', 'Formayı çıkarın, çıplak oynayın' ve 'En büyük taraftar, futbolcular sahtekar' şeklinde bağırdı.

Taraftarlar, bu sırada kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tepki göstererek, üç gazeteciye yönelik fiziki saldırıda bulundu. Tesislerde B kapısı önünde bekleyen taraftarlar, futbolcuların altyapı oyuncularının kullandığı C kapısından girdiğini öğrenince bu kapıya yöneldi. Burada güvenlik güçlerine meşale ve taş atan taraftarlara polis, biber gazıyla müdahale etti.

Bir süre daha tesisler önünde bekleyen sarı-kırmızı taraftarlar, daha sonra dağıldı.

Ultraslan bildiri yayınladı

Ultraslan bildiri yayınladı

Mayıs ayı sonunda göreve gelen Dursun Özbek ve yönetimi, ilk günden bu yana imza attığı skandal işlerle bugün itibariyle sabır sınırlarını delip geçmiştir.

Galatasaray'ın son yıllarda sürekli olarak seçim atmosferinde olması sebebiyle yapıcı olmak istedik. Yapılan icraatları görmeden bir tepki koymanın yanlış olacağına inandık. Mevcut yönetimin yönetime talip olduğu günden beri iyi niyetinden şüphe etmedik, Çeşitli yollarla ve zamanlarda defalarca uyarmamıza rağmen gelinen nokta onarılması zor yaralar bırakacak duruma ulaşmıştır.

Geldiğimiz nokta, görmek istediğimizden çok uzaktadır.

Sezon başından beri yaşanan, skandal diyebileceğimiz tüm sorunlar gün gibi ortadadır.

Yönetilemeyen süreçler, uzaklaşılan hedefler, yitirilen değerler...

Galatasaray bir his takımıdır, Galatasaray taraftarı ise hissettiği sonsuz sevgiyle armanın yanındadır! 

Ama ruhsuzluğa zerre tahammülü kalmamıştır...

Kötü yönetilmeye ise sabrı hiç olmamıştır.

Sözün bittiği yerdeyiz.

Galatasaray taraftarının ve camiasının bugün itibarıyla Galatasaray Spor Kulübü Yönetiminden sadece iki beklentisi vardır.

Genel Sekreter Fatih İşbecer'in son divan kurulu toplantısında sarfettiği 'Galatasaray fakirleşirken, bazı insanlar zenginleşmiş' sözündeki insanları isim isim tek tek açıklamanız ve DERHAL İSTİFA ETMENİZDİR...

Bugün; Dursun Özbek ve Yönetimi için artık İSTİFA bir HİZMET değil MECBURİYETTİR !

Galatasaray taraftarı İSTİFANIZI hizmet olarak değerlendirecektir.

ultrAslan

İçeriğin Devamı Aşağıda

DHA

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
58
29
3
2
2
1
0