Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir İstifa Etti! Rezan Epözdemir Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir İstifa Etti! Rezan Epözdemir Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Galatasaray Başkan Yardımcısı Rezan Epözdemir, gündemdeki konularla ilgili basın toplantısı düzenledi. Epözdemir, Sportif A.Ş.'deki görevlerinden istifa ettiğini ancak dernekteki görevlerinin devam ettiği açıkladı. Son dakika olarak gündemde yerini alan olay esnasında Galatasaray Başkan Yardımcısı görevini üstlenen Rezan Epözdemir hayatı merak konusu oldu. Peki Rezan Epözdemir kimdir? Kaç yaşında ve nereli? İşte hayatı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Epözdemir, Sportif A.Ş.'deki görevlerinden istifa ettiğini ancak dernekteki görevlerinin devam ettiği açıkladı. Galatasaray'ın haklarının savunulamaması istifamın en büyük sebebidir. Başkanımızla 3 aydır her maçta sonra gerekli açıklamaları yapmak için görüşlerimi paylaştım, kendisi de demokratik bir insan, bunları dinledi ama kabul etmedi. diyerek istifasının sebebini de belirtmiş oldu. Ardından Rezan Epözdemir'in hayatı da bir hayli merak edildi. İşte Epözdemir'in hayatı..

Rezan Epözdemir Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

Rezan Epözdemir Kimdir? Kaç Yaşında ve Nereli?

24 Kasım 1984 tarihinde İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesindenikincilikle mezun oldu.

Yüksek lisansını Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsünde özel hukuk ana bilim dalında tamamladı.

Münevver Karabulut'un ve Pınar Gültekin'in ailesinin avukatlığını yaptı.

16158 sicil numaralı Galatasaray Spor Kulübü üyesi oldu.

2021 Galatasaray SK başkanlık seçiminde Burak Elmas'ın listesinde yer aldı. Elmas seçimi kazandıktan sonra Galatasaray SK Başkan Yardımcısı oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın