Görüş Bildir
Haberler
Galatasaray'a Burak Yılmaz Müjdesi

Galatasaray'a Burak Yılmaz Müjdesi

Enver K.
24.01.2015 - 22:52 Son Güncelleme: 24.01.2015 - 22:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Antalya kampında sakatlanan ve 1 ay sahalardan uzak kalacağı söylenen Burak Yılmaz, azimli bir çalışmanın ardından sağlığına kavuştu.

Galatasaray’ın  golcüsü Burak Yılmaz, arka adelesindeki önemli sakatlığı bir hafta içerisinde yenmeyi başararak, bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Burak Yılmaz, Alanya’daki River Plate rezerv takımı ile olan hazırlık maçında adale sakatlığı yaşamış ve yapılan kontrolünde 1 ay oynamayacağı açıklanmıştı. Ancak golcü futbolcu sakatlığı sonrasında sağlık merkezinden çıkmadı ve tedavi olarak hazır duruma geldi.

Burak Yılmaz bugün takımla birlikte çalışırken, teknik ekibe Çaykur Rizespor maçında  oynayabileceğinin mesajını da vermiş oldu. Yıldız futbolcunun yarın(25 Ocak) da bir dizi daha testten geçirileceği ve son durumuna göre maç kadrosuna alınabileceği öğrenildi.

Burak hazır olduğunu ve oynamak istediğini de söyleyerek, kararı teknik direktör  Hamza Hamzaoğlu’na bıraktı. Ancak Burak Yılmaz’ın sakatlığının adale sorunu olması nedeniyle teknik direktör Hamzaoğlu’nun oyuncusunu riske etmeyip,

oynatmaması da büyük olasılık olarak görülüyor.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/01/2...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0