Görüş Bildir
Haberler
Fuat Uğur'un 24 Haziran Gecesi İddiasına Muharrem İnce'den Yanıt: 'İspatlayamazsan Şerefsizsin!'

etiket Fuat Uğur'un 24 Haziran Gecesi İddiasına Muharrem İnce'den Yanıt: 'İspatlayamazsan Şerefsizsin!'

Emre Ordu
02.07.2018 - 20:50 Son Güncelleme: 03.07.2018 - 08:50

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 24 Haziran gecesi Muharrem İnce'nin kendi ekibi tarafından kaçırıldığını ve açıklama yapmasının engellendiğini iddia etti. Uğur'un iddiasına İnce'nin yanıtı sert oldu: 'Yazdıklarını ispatlamazsan alçaksın, namussuzsun, şerefsizsin!'

Türkiye gazetesi yazarı Fuat Uğur, 30 Haziran'da'Muharrem İnce gerçekten de kaçırıldı' başlıklı bir köşe yazısı kaleme aldı ve yazısında İnce'nin seçim gecesi konuşmasının kendi ekibi tarafından engellendiğini öne sürdü. Uğur, yazısında “Evet, kaçırılma hikâyesi doğru ama bu şekilde. Yani Muharrem İnce kendi ekibi tarafından kaçırıldı. Muharrem İnce kaçırılmış, konuşması engellenmiş ve susturulmuştu' ifadelerine yer verdi.

"Senin gibiler havladıkça mücadele azmim artacak"

"Senin gibiler havladıkça mücadele azmim artacak"

Fuat Uğur

Muharrem İnce, Fuat Uğur'un iddialarına Twitter hesabından sert sözlerle yanıt verdi. İnce,  'Fuat Uğur denen gazeteci bozuntusu seçim gecesi ile ilgili yazdıklarını ispatlamazsan alçaksın, namussuzsun, şerefsizsin! Senin gibi alçaklar köşelerinden böyle yalanlarla havladıkça mücadele azmim artacaktır' dedi.

"YSK'nın kararları bizi kuşkuya düşürmedi"

"YSK'nın kararları bizi kuşkuya düşürmedi"

İnce daha sonra sosyal medya hesabından 24 Haziran gecesine dair yeni açıklamalar yaptı. Seçim gecesi YSK'nın önüne gidebileceği yönündeki açıklamasını hatırlatan İnce,  'YSK’nın o gün aldığı kararlar sonuca etki edecek ve bizi kuşkuya düşürecek kararlar değildi. O nedenle seçim gecesi YSK önüne gitmedim, gidilmesi yönünde çağrıda bulunmadım' ifadelerini kullandı.

YSK önünde kulağına fısıldayan kişinin YSK'nın CHP Temsilcisi ve aynı zamanda milletvekili adayı olan Mehmet Hadimi Yakupoğlu olduğunu belirten İnce, 'Sosyal medyada YSK temsilcimizin seçimle ilgili bana söyledikleri bile komplo teorisi üretilmesine neden oldu' dedi.

"Bizim verdiğimiz mücadele tek seçimlik değil"

"Bizim verdiğimiz mücadele tek seçimlik değil"

Seçim sonuçlarını ailesinin yanı sıra CHP Grup Başkanvekili Engin Altay ve Bilecik Millletvekili Yaşar Tüzün ile birlikte takip ettiğini aktaran İnce, kaçırıldığı ve tehdit edildiği yönündeki iddiaları bir kez daha yalanladı. 

İnce, paylaşımlarında 'mücadeleye devam' mesajı da verdi. 'Bizim verdiğimiz mücadele tek seçimlik bir mücadele değildir, Türkiye hepimizin Türkiye’si olana dek mücadelemiz sürecektir' diyen İnce, şöyle devam etti:

'Şimdi yapılacak iş hatalarımızı, eksiklerimizi gözden geçirip var gücümüzle önümüzdeki seçime hazırlanmak olmalıdır. Bunun için Çarşamba günü Erzurum’dan yola çıkıyoruz.'

İnce'nin tweetleri şöyle:

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
551
163
62
40
25
7
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Emre Doğan

Fuat Uğur bu kafayla Wattpad'de yazar olmalı. Hayal dünyası geniş bir abimize benziyor. Büyük bir ergen kitlesini arkasına alır.

gaydırı guppak

ilk satırlardan sonra okumaya gerek bile duymadım gazeteci tam bir ahmak...

Dawkins06

Psikolojide Tematik Algı Testi (TAT) diye bir şey var. Burada hastaya üstünde görseller olan kartlar gösterilir. Bu görsellerden bir hikaye anlatması istenir... Devamını Gör