Görüş Bildir
Haberler
Fotoğraflarınıza Başka Bir Boyut Katabileceğiniz En İyi 9 Fotoğraf Düzenleme Programı

etiket Fotoğraflarınıza Başka Bir Boyut Katabileceğiniz En İyi 9 Fotoğraf Düzenleme Programı

Kaan Aykut
22.05.2018 - 19:09

Fotoğraf paylaşımına olan tutku git gide arttıkça en iyi düzenlenmiş fotoğrafları, özellikle Instagram gibi platformlarda, paylaşmak için insanlar arasında büyük bir yarış hakim. Bu sebepten dolayı da doğal olarak fotoğraf düzenleme uygulamalarına olan ilgi de iyiden iyiye artmış durumda. En iyi fotoğraf düzenleyiciyi bulup en ihtişamlı fotoğrafları elde etmek için çoğu insan araştırma halinde.

Biz de sizler için hem bilgisayarlarınızda, hem de mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi ve en kullanışlı fotoğraf düzenleme programlarını derledik.

Bilgisayarlarınızda kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programları;

1. PhotoScape

1. PhotoScape

PhotoScape eğlenceli ve kolay resim düzenleme programıdır. En çok tercih edilen fotoğraf düzenleme programlarından olan photoScape, Fotoğraflarınızı düzenlemek ve görselliğini artırmak için size fazlasıyla olanak sağlıyor.

Programı indirmek içi tıklayın.

2. Picasa

2. Picasa

İlk başlarda bir fotoğraf albümü yönetim programı olarak hazırlanan Picasa, zaman içerisinde geliştirilerek fotoğraf düzenleme özelliğini de kazanmıştır. Sade ve anlaşılır arayüzüyle son derece iş gören bir fotoğraf düzenleme programıdır.

Programı indirmek için tıklayın.

3. Paint.NET

3. Paint.NET

Görece biraz daha gelişmiş ve karışık bir fotoğraf düzenleme programı. Çok profesyonel bir seviyede olduğunu söylemek güç olsa da, profesyonel programlara alıştırma yapan kullanıcılar için önerilen bir programdır.

Programı indirmek için tıklayın.

4. Pixlr

4. Pixlr

Programın photoshop özelliklerine daha yatkın olmasından dolayı, fazla deneyimi olmayan kullanıcıların zorlanma ihtimali olduğunu belirtmekle beraber, filtrelemeler ve fotoğraf düzenlemeler konusunda son derece başarılı bir programdır. 

Programı indirmek için tıklayın.

5. GIMP

5. GIMP

Gelişmiş bir resim oluşturma ve fotoğraf düzenleme programıdır. Gimp, açık kaynaklı bir program olup ücretsiz olarak indirilebilir. Adobe Photoshop'a alternatif olarak düşünülebilir. Başta Linux olmak üzere Windows, MAC OS X gibi işletim sistemlerinde de çalışabilir. Türkçe menü desteği de programın içinde mevcuttur.

Programı indirmek için tıklayın.

Mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programları;

6. VSCO

6. VSCO

IOS ve Android platformunda kullanabileceğiniz en iyi fotoğraf düzenleme programlarından birisidir. Hazır filtreleri ve el ile yapabileceğiniz düzenleme ayarlarını barındıran program, özellikle Instagram kullanıcıları için vazgeçilmez programlardan birisi.

Android cihazınıza indirmek için tıklayın.

IOS cihazınıza indirmek için tıklayın.

7. Snapseed

7. Snapseed

Snapseed, Google tarafından geliştirilmiş eksiksiz ve profesyonel bir fotoğraf düzenleyicidir. Snapseed ile fotoğraflarınızı kusursuz şekilde filtreleyebilir ve düzenlemeler yapabilirsiniz.

Android cihazınıza indirmek için tıklayın.

IOS cihazınıza indirmek için tıklayın.

8. Prisma

8. Prisma

Prisma, ünlü sanatçıların stillerini kullanarak fotoğraflarınızı resimlere dönüştürür: Munk, Picasso ve daha dünyaca ünlü pek çok süslemeler ve desenler. Sinir ağlarının ve yapay zekanın eşsiz bir kombinasyonu, unutulmaz anları zamansız sanat eserlerine dönüştürmenize yardım ediyor.

Android cihazınıza indirmek için tıklayın.

IOS cihazınıza indirmek için tıklayın.

9. Lightroom CC

9. Lightroom CC

Mobil cihazlar için Adobe Photoshop Lightroom CC size düzenleme ve fotoğraflarınızı paylaşmak için güçlü, ancak basit bir çözüm sunan ücretsiz bir uygulama. Programın mobil ve masaüstü sürümleri mevcut.

Android cihazınıza indirmek için tıklayın.

IOS cihazınıza indirmek için tıklayın.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
319
246
180
165
74
69
65
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın