Görüş Bildir
Haberler
Aleyna'yı Ölüme Sürükleyen Gökhan Argın Tutuklandı

Aleyna'yı Ölüme Sürükleyen Gökhan Argın Tutuklandı

Iğdır'da 'Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı not bırakıp, 5'inci kattan atlayarak yaşamına son veren Aleyna Ağgül'ü (18) intihara sürüklediği gerekçesiyle tekrar gözaltına alınan Gökhan Argın tutuklanarak cezaevine konuldu.

Iğdır´da 30 Eylül günü oturduğu apartmanın merdiven boşluğunda cansız bedeni bulunan Aleyna Ağgül´ün ölümüyle ilgili daha önce serbest bırakılan Gökhan Argın tutuklandı.

"Elimde fotoğrafların ve videoların var"

"Elimde fotoğrafların ve videoların var"

DHA'nın aktardığına göre hâkim, genç kızı ölüme sürükleyen Gökhan Argın'ı, 'İntihara teşvik, şantaj, kasten yaralama, tehdit, hakaret ve özel hayatının gizliğini ihlal' suçlamaları nedeniyle yakalanıp cezaevine gönderilmesi için emniyete talimat verdi. Kısa sürede yakalanan Argın cezaevine konuldu.

Gökhan Argın'ın Aleyna Ağgül'e özel fotoğraflarla şantaj yapıp tecavüz ettiği öne sürülüyordu. 

Ağgül, yaşamına son vermeden bir gün önce emniyette Argın hakkında verdiği ifadede şunları söylemişti:

'Kendisine karşı geldiğimde, 'Elimde fotoğrafların ve videoların var. Karşı gelirsen bunları ailene ve insanlara gösteririm. Herkes senin ne olduğunu anlar' diyerek tehdit ve şantaj yapıyordu. Bu yazışmaları da şu an şifresini unuttuğum sosyal medya hesabımın mesaj bölümünde saklıdır'  

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pasif Kullanıcı

Ororspu çocuğu gavat! Yine diyorum bu kız seni yolda görse yüzüne tükürmez pislik! Ancak böyle bir şerefsizlikle kıza dokunabilirsin! Umarım içerde de sana d... Devamını Gör

Aleda

Kendimi kızın yerine koyunca çok kötü oldum ya üzüldüm gerçekten bu tipler için işkence falan olmalı bence içeride

Darth Vader

Girdiğin hapishanede....