Görüş Bildir
Haberler
18 Yaşındaki Aleyna'nın Ölümünde Korkunç İddia: 'Sevgilisinin Babası Fotoğraflarla Şantaj Yapıp Tecavüz Etti'

etiket 18 Yaşındaki Aleyna'nın Ölümünde Korkunç İddia: 'Sevgilisinin Babası Fotoğraflarla Şantaj Yapıp Tecavüz Etti'

Iğdır'da 18 yaşındaki Aleyna Ağgül, geride bir not bırakarak yaşamına son verdi. Notta genç kızın ismini verdiği Gökhan Argın ile oğlu, gözaltına alınıp adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. İddiaya göre Gökhan Argın, oğluyla arkadaşlık yapan genç kıza, oğlunun telefonunda gördüğü fotoğraflarla şantaj yaparak birlikte oldu. 

30 Eylül günü Iğdır’ın Pir Sultan Abdal Mahallesi'ndeki evlerinin 5. katından kendini boşluğa bırakan 18 yaşındaki Aleyna Ağgül hayatını kaybetti.

Not bıraktı: Ölümümden Gökhan Argın sorumlu

Not bıraktı: Ölümümden Gökhan Argın sorumlu

Aleyna Ağgül'ün ‘Ölümümden Gökhan Argın sorumludur' yazılı bir not bıraktığını belirleyen polis, baba Gökhan Argın ile oğlu Göktürk Argın'ı gözaltına aldı. 

Gözaltına alınan baba-oğul ifadelerinin ardından delil yetersizliği nedeniyle adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Fotoğraflarla şantaj yaptı" iddiası

Fotoğraflarla şantaj yaptı" iddiası

Göktürk ve Gökhan Argın

Sözcü'nün haberine göre Iğdır'da inşaat işiyle uğraşan 42 yaşındaki Gökhan Argın, oğlunun cep telefonuna bakarken Aleyna’nın uygunsuz fotoğraflarını gördü.

Aleyna’ya ulaşan Gökhan Argın, genç kızı ofisine çağırarak fotoğraflarla şantaj yapıp genç kızla birlikte oldu. 

Yaşanan olay sonrası bunalıma giren ve olayı kimseye anlatamayan genç kız intihar etti.

"Kızımı öldürüp oraya bıraktılar"

"Kızımı öldürüp oraya bıraktılar"

DHA'ya konuşan baba Kemal Ağgül, kızının 'intihar izlenimi' verilerek öldürüldüğünü söyledi.

Kızlarına komplo kurulduğunu iddia eden baba Ağgül 'Bu intihar değil, çocuğuma komplo kurdular. Kızımın düştüğünün söylendiği yer amcamların apartmanı. Kızımın vücudundan hiçbir kırık yoktu sadece kafasının arkasında bir darbe vardı. Kızımı öldürüp oraya bıraktılar. Çantasını ve ayakkabısını alınarak götürülmüş ve o binanın üst katına bırakıp 'intihar süsü' verdiler. Bu adamın önceden de hemşire ve öğretmen sevgilisi olduğunu söyleniyordu. Kızım 18 yaşına yeni girdi, üniversiteye hazırlanıyordu, özel öğretmen tutmuştum, matematik dersi alıyordu. Öldüğü gece 9'da alıp götürmüşler. Kızıma zorla içki içirmişler, Aleyna içmez' dedi.

Baba Ağgül ayrıca Göktürk Argın'ın babası Gökhan Argın'a 'Bu iş tamam' diyerek mesaj attığını da iddia etti. 

Adli Tıp raporuyla ortaya çıkacak

Yapılan otopsinin ardından Aleyna'nın cenazesi, Iğdır Asri Mezarlığı'na defnedildi. Kesin ölüm nedeni ise adli tıp raporu ile ortaya çıkacak. 

Aleyna'nın kendisinden 6 yaş büyük ağabeyinin de 3 yıl önce Marmaris'te denizde boğularak hayatını kaybettiği belirtildi.

ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Grell

bakin bir orospu cocugu cikip su tecavuzculere hak verirse ve ya kizin zaten uygunsuz fotosu varmis yeaaa gibi laflar soylerse benden cok fena kufurrr yer ye... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Sen çözüm yolunu aklama olarak görüyorsan o da senin beyinsizliğin. Daha dün bir psikolog konuşurken dinledim. Bir soru üzerine söyledi. Kesinlikle hiçbir ki... Devamını Gör

Kzlt

Haber her yerde ve her yerde didaktik ayarda kadına akıl verme şovu yapılıyor. "Nude atmayacaksınız, nude atarsanız başınıza bunlar gelebilir". Konuşacak sü... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Orospu çocukları! Allah belanızı versin! O kız yolda görse yüzüne tükürmez senin şefesiz! Ancak şantaj ve tehditle onu kirletebildin gavat! Seni ve veledini ... Devamını Gör