Görüş Bildir
Haberler
Fly Iq459 Intruder Akıllı Telefon

Fly Iq459 Intruder Akıllı Telefon

Pchocasi
26.08.2014 - 20:30 Son Güncelleme: 26.08.2014 - 20:51

Fly Iq459 Intruder Akıllı Telefon

Türkiye akıllı telefon pazarına hızlı bir girişi gerçekleştiren Fly’ın en yeni akıllı telefonu IQ459 Intruder, sahip olduğu özellikler ile gerçek bir fiyat / performans kralı olduğunu gösteriyor.

Akıllı telefon fiyatları her geçen gün artmaya devam ediyor. Birçok bilinen markanın en popüler modelleri ülkemizde yaklaşık 1500 – 2000 TL gibi ciddi rakamlara satılabiliyor. Doğal olarak son kullanıcıların geneli bu telefonları satın almaya pek yanaşmıyor.

Ancak bu amiral gemilerin arasından sıyrılıp gelen bazı yıldızlar var ki bütçe dostu fiyatına karşın sunmuş olduğu güzel özellikler ile birlikte kullanıcıların dikkatini çekebiliyor. Fly IQ459 Intruder ‘in teknik özelliklerini söylemeden önce, İngiltere merkezli Fly markasının Türkiye pazarına yeni girdiğini belirtmemizde fayda var.

5 İNÇLİK TASARIMLI TELEFON

Şirketin en yeni akıllı telefonu olan IQ459 Intruder , 5 inç boyutuna sahip olduğu gibi, kullanıcıların beklentisini karşılayan akıllı telefonlardan bir tanesi. İlk olarak iPhone 5S’de kullanılan metal renkli çerçevelere telefonda yer verilirken, bu malzeme cihazın dış görünümüne büyük katkı sağlamış durumda.

5 inç boyutuna sahip akıllı telefon olmasına karşın, en kalın noktasında sadece 8 mm kalınlığa sahip durumda. Ayrıca telefonun arka yüzeyi de Samsung Galaxy S4 ‘ten de aşina olduğumuz desenli bir yapıya sahip. Bu malzeme seçimiz düz plastik malzemeye oran ile telefonun elden kaymamasını sağlayarak tutuş hissiyatını artırmış durumda.

CAPCANLI EKRAN

Fly IQ459 Intruder’ın en çok beğendiğimiz özelliğini söyleyecek olursak, hiç şüphesiz canlı ekranı oldu. 5 inç boyutuna sahip bu ekran IPS teknolojisi ile 1280 x 720 HD çözünürlük kalitesi sunuyor. Ekranın parlaklık ayarı en sondayken gerçekten göz alıcı bir görüntü ile karşı karşıya kalıyorsunuz.

Ayrıca IPS’in bir getirisi olarak geniş bir görüntüleme açısı sunan telefonun ekranı, doygun ve canlı renkler ile bezenmiş durumda kullanıcılar ile buluşuyor.

PERFORMANS YETENEKLER

Fly IQ459 Intruder’da yer alan Mediatek işlemcisi bulunmasının yanı sıra, 1.3 GHz işlemci hızı yer alıyor. Dört çekirdekli bu işlemcide Mediatek MT6582 işlemcisine yer verilmiş. Cihazın 699 TL ‘lik satış fiyatı ile birlikte şaşırtıcı derecede iyi bir performans verdiğini belirtmemizde fayda var.

Android 4.4 Kitkat sürümü ile gelen telefon, yağ gibi akıyor açıkçası. Google Play’da yer alan birçok uygulama veya oyunda herhangi takılma veya ısınma problemleri karşılaşılmıyor. MicroSD kart destekli 16 GB geniş bir depolama alanı sunuluyor.

SELFIE SEVERLERE 5 MP KAMERA

Son zamanlarda Selfie tutkunlarının akımları giderek yayılmaya devam ettiği gibi, kamera olayı da Fly IQ459 Intruder modelinde önem verilen konular arasında yer alıyor. 13 MP arka kameraya sahip olan cihaz, 5 MP ön kamera ile Selfie severler için tasarlanmış durumda.

Telefonun genel özelliklerini ele aldığımızda cihazın direkt rakibi sayılabilecek General Mobile Discovery gibi cihazlardan üstün yanları bulunuyor. Örneğin Discovery’nin tasarım tarafında tamamen plastik bir malzeme varken, Fly IQ459 Intruder modelinde metal çerçeveli ve desenli bir arka yüzey ile çok daha kaliteli bir tasarım görünüyor.

Kaynak: http://www.pchocasi.com/fly-iq459-int...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
9
5
4
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Maestro Ego

LG Prada 3.0 kullanıyorum değiştirsem mi acaba ?