Görüş Bildir
Haberler
Florence Littauer Kişilik Profili Testine Göre Ne Kadar Melankoliksin?

etiket Florence Littauer Kişilik Profili Testine Göre Ne Kadar Melankoliksin?

Serngl
18.12.2017 - 14:03

Florence Littauer'in kişilik profili testindeki karakter profillerinden biri de melankoliktir. Bu test sana yalnızca bir soruyla karakterinin ne kadar melankolik olduğunu söylüyor!

Bir de unutmadan istediğiniz kadar seçeneği işaretleyebilirsiniz!

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kendine uygun olanları işaretle ve ne kadar melankoliksin görelim! Eğer kararsız kalırsan, çevrendeki birine ''Ya ben böyle miyim?'' diye sorabilirsin ☺️

Kendine uygun olanları işaretle ve ne kadar melankoliksin görelim! Eğer kararsız kalırsan, çevrendeki birine ''Ya ben böyle miyim?'' diye sorabilirsin ☺️

Eğer seçmek istediğin tüm şıkları seçtiysen.
Sonucu görmek için yandaki butona tıkla!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

%0 melankoliksin!

%0 melankoliksin!

Sende melankolik kişilikten eser yok! Sen işleri daima eğlenceye dönüştürebilen, insanlarla birlikte olmayı seven birisin. Renkli kişiliğin ve doğal karizmanla insanları adeta kendine çekiyorsun! Bir ortamda dikkatin merkezi olmayı daima başarıyorsun. Aynı zamanda çok sıcakkanlı bir insansın. İyimser, çoşkun ve heyecanlı birisin! Heyecanın merak duygunu daima körüklüyor. Çocuk ruhun, yaratıcı ve renkli fikirlerin ve kolayca arkadaşlık kurabilmen, seni sen yapan özelliklerden!

%25 melankoliksin!

%25 melankoliksin!

Az da olsa melankoliksin! İşler yolunda gitmediğinde melankolikler gibi oturup kederlenmiyorsun ama! Sen her durumun insanısın. İşler kötü gittiğinde soğukkanlılıkla çözüm yolu arıyorsun. Bir de; sen dengeli olmaya en yakın insansın; hayatı uç noktalarda yaşamıyorsun. Karmaşık olmayan bir kişiliğe sahipsin, ama asla basit biri de değilsin! Melankoliklerin yaptığı gibi, binlerce adım sonrasını düşünmüyor, olayları basamak basamak değerlendiriyorsun. Yumuşak başlılık, soğukkanlılık, derli-toplu olmak ve sabırlı olmak seni anlatan kelimeler!

Sen yarı melankoliksin!

Sen yarı melankoliksin!

Melankolik kişilik tipinin bazı özelliklerini taşısan da tamamen melankolik değilsin! Melankolikler gibi içe dönük bir yapıya sahip olmasan da, derin ve düşünceli bir insansın. Detaylar senin için önemli. Zeki ve entelektüel bir kişiliğin olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz! Seni melankoliklerden ayıran özelliklerden biri de lider doğmuş olman. Kararlı ve tutkulu birisin. Hedefe yönelen ve kolay organize olan bir yapın var. Acil durumlarda soğukkanlılığını kaybetmediğini de söylemek gerek!

Sen tam bir melankoliksin!

Sen tam bir melankoliksin!

Melankolik kişilik tipinin bütün özelliklerini bünyende barındırıyorsun! İçe dönük olmak en belirgin özelliklerinden. Konuşmaktansa susmayı tercih ediyorsun. Karamsar bir insansın ancak olayları olmadan önce görmek gibi de bir yeteneğin var! Olayların görünen yüzüyle yetinmiyorsun, içindeki gerçekleri araştırıyorsun. Bir melankolik olarak, uzun vadeli ve sonsuza kadar uygulanabilen işleri yapmak istiyorsun. Zeki ve entelektüelsin. Ee nasıl olmayasın ki? Yazarlar, ressamlar, müzisyenler genellikle senin gibi melankolik insanlardan çıkıyor! Bir diğer önemli özelliğin ise, mükemmeliyetçilik. Senin anlayışına göre; 'Bir şey yapmaya değerse, iyi yapmaya da değerdir'. İşte tam da seni anlatıyor bu cümle. Merhametli ve insanlara daima yardım eden biri olduğunu da söylemeden geçemeyeceğiz! Daima insanlarla ilgilenen, onların dertlerine derman olan bir yapın var. Son olarak hayatın gerçek ve saf aşkı aramakla geçiyor, sen yalnızca ve yalnızca gerçek olanın peşindesin. Asla bırakma!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
461
180
99
61
30
24
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mehmet Cihan Koçak

Gerçekten güzel bir analizdi,başarılı bi çalışma 👏🏻👏🏻👏🏻

Pasif Kullanıcı

Sen tam bir melankoliksin!Melankolik kişilik tipinin bütün özelliklerini bünyende barındırıyorsun! İçe dönük olmak en belirgin özelliklerinden. Konuşmaktansa... Devamını Gör