Görüş Bildir
Haberler
Flaş İddia: HBO Türkiye Pazarına giriyor! İşte İlk Anlaştığı Dizi!

Flaş İddia: HBO Türkiye Pazarına giriyor! İşte İlk Anlaştığı Dizi!

Sunay Korkmaz
09.08.2021 - 15:03

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu’ndan önümüzdeki yıl Türkiye piyasasına girmeye hazırlanan HBO hakkında ‘önemli bir iddia geldi. Koloğlu, HBO’nun Türk dizilerine yöneldiğini kaleme aldı. Peki, HBO ilk olarak hangi Türk dizisiyle anlaşma sağladı? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

HBO'nun önümüzdeki yıl Türkiye pazarına girmeye hazırlandığını açıklayan Milliyet yazarı Sina Koloğlu, yeni bilgileri paylaştı. Koloğlu, HBO'nun aldığı ilk diziyi de açıkladı. 

İşte Sina Koloğlu'nun yazısındaki ilgili bölüm:

HBO, TÜRK DİZİLERİ ALIYOR

Warner Media, Türk içeriklerinden sorumlu müdür atadı; Mia Edde... Dubai merkezli çalışacak olan Mia Edde; Avrupa, Orta Doğu, Afrika (EMEA) ve Latin Amerika için Türkçe içerik alımından sorumlu olacak. HBO markasının Türk içeriklerine yönelmesi önemli bir olay.

Özellikle Latin pazarında yer almak için ‘Türk dizileri’ önemli bir kulvar. Edde daha önce MBC’de aynı işi yapıyordu ve bu piyasayı tanıyor. HBO zaten hemen alımlara başlamış. ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ mesela ilk alımlarından biri...

HBO TÜRKİYE'DE...

Bu arada daha önce de yazmıştım ‘HBO önümüzdeki yıl Türkiye pazarına giriyor’ diye... Doğrusunu söylemek gerekirse elindeki işler Netflix’ten daha ‘entelektüel’. Yani büyük bir rekabet olacak. “HBO olarak da Türk dizilerini alacaklar bu pazara giriyorlar. Türkiye’den de yapımcılarla görüşüyorlar” bilgisi geldi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın