Görüş Bildir
Haberler
Fırtına Antep'te Dindi

Fırtına Antep'te Dindi

Enver K.
16.03.2015 - 22:03
İçeriğin Devamı Aşağıda

Spor Toto Süper Lig 24. hafta mücadelesinde Gaziantepspor ile Trabzonspor karşı karşıya geldi.

Kamil Ocak Stadı'nda oynanan  maç 2-0 Gaziantepspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ev sahibi ekibe 3 puanı getiren goller 34. dakikada John Chibuike ve 81. dakikada Muhammet Demir'den geldi. Bu sonucun ardından Gaziantepspor puanını 31'e çıkarırken, Trabzonspor 40 paunda kaldı.

Süper Lig'in 25. haftasında Gaziantepspor deplasmanda Mersin İdmanyurdu ile karşılaşacak. Trabzonspor ise Akhisar Belediyespor'u konuk edecek.

58'İNCİ KARŞILAŞMA

Trabzonspor ile Gaziantepspor, lig tarihinde 58'inci kez karşı karşıya geldi. İki takım arasındaki maçlarda daha önce oynanan 57 karşılaşmada Trabzon'un 30-12 üstünlüğü bulunuyor. 15 maçın berabere sona erdiği bu karşılaşmalarda Trabzon 105 gol atarken, Gaziantepspor ise rakibinin filelerini 58 kez havalandırdı.

GAZİANTEP'TE 29'UNCU MAÇ

Gaziantep'e 29'uncu kez gelen Trabzonspor, daha önce Gaziantep'te oynadığı 28 lig maçında 8, Gaziantepspor ise 11 galibiyet aldı, 9 maç ise berabere bitti. Gaziantep'te oynanan karşılaşmalardaki gol sayısında ise Gaziantepspor'un 35-32 üstünlüğü bulunuyor.

İLK MAÇTA GOL YAĞMURU

İki takım arasında ligin ilk yarısında Trabzon'da oynanan karşılaşma ise gollü beraberlikle sonuçlandı. Geçen yıl Ekim ayında Trabzon Avni Aker Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada; Trabzonspor karşılaşmanın son dakikalarında bulduğu 2 gol ile bir puanı alırken, zorlu mücadele 4-4 berabere tamamlandı. Son 2 sezonda Gaziantep'te oynanan karşılaşmaları ise ev sahibi ekip 1-0 ve 3-2 galip tamamladı.

KALE ARKASINA TARAFTAR ALINMADI

Öte yandan Trabzonspor'un cezası nedeniyle Kamil Ocak stadyumunun kale arkası bölüme misafir taraftar alınmadı. Tribüne gelen az sayıdaki Gaziantepspor taraftarı takımlarını lehine tezahürat yaptı. Karşılaşmada 600'ü polis, 200'ü özel güvenlik görevlisi olmak üzere 800 güvenlik gücü görev yaptı. Güvenlik görevlileri, dışarıda stadyuma gelenleri üst aramasından geçirdikten sonra içeri aldı.

DURGUN İLK YARIDA TEK GOL!

Mücadelenin ilk yarısı iki takım için de oldukça durgun ve temposuz geçti. Ev sahibi Gaziantepspor, 4 haftalık gol hasretini sonlandırmak için Trabzonspor kalesine giderken, Trabzonspor da son zamanda yakaladığı formu sürdürmek için karşı kalede gol aradı. Bu iki hırsın buluşmasında orta saha mücadelesine dönen oyunu 34. dakikada Chibuike'nin golü canlandırdı. Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda iyi yükselen Chibuike kafayı vurdu ve Hakan Arıkan'ı mağlup etti.İlk yarı 1-0 Gaziantepspor üstünlüğüyle geçildi.

EKİCİ DURDU, MUHAMMET VURDU

Trabzonspor'da son haftaların 'fenomen' ismi olan Mehmet Ekici, Gaziantepspor karşısında etkinliğini fazla gösteremezken, ikinci yarıda yakaladığı bir frikik fırsatını baraja taktı. Ekici'nin durduğu bu maçta frikikten sahneye Muhammet Ekici çıktı. 81. dakikada kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen genç forvet, meşin yuvarlağı sağ üst köşeye gönderdiği top ağlarla buluştu. Kaleci Hakan Arıkan'ın son anda dokunduğu top çizgiyi geçti. Karşılaşma 2-0 Gaziantepspor üstünlüğüyle sonuçlandı.

Sporx

Kaynak: http://www.sporx.com/ekici-durdu-trab...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0