Görüş Bildir
Haberler
Film Yokluğu Çekenleri Böyle Alalım! Karantina Saatlerine Keyif Katacak Netflix'teki 6 Başarılı Komedi Filmi

Film Yokluğu Çekenleri Böyle Alalım! Karantina Saatlerine Keyif Katacak Netflix'teki 6 Başarılı Komedi Filmi

R.G.
14.12.2020 - 14:15

Kış ayları geldiğinde akıllara mutlaka sıcacık battaniyenin altında, sıcak çikolata eşliğinde yapılan film keyifleri gelir. Hatta sinemaya gitmek bile kışın bir başka güzeldir! Meğer ne büyük lüksmüş sinemaya gitmek… Malum evlerden çıkamıyoruz ve sürekli karantina dönemindeyiz. Ve bu aralar en çok ihtiyacımız olan şeylerden biri gülebilmek! İşte Netflix'te izleyebileceğiniz sıcacık komedi filmleri….

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Aile Arasında

1. Aile Arasında

Kalemini en sevdiğimiz yazar ve senaristlerden biri Gürse Birsel. Bu filmde de adeta döktürmüş. Tabii yönetmenin de hakkını yememek lazım. Her ne kadar Engin Günaydın kalbimizde bir yerde her zaman “Burhan Altıntop” olarak kalacak olsa da Demet Evgar’la birlikte harika bir uyum yakalamışlar! Ağız dolusu kahkaha atmak ve birkaç saatliğine da olsa stresten uzak kalabilmek adına en güzel önerilerden biri: Aile Arasında!

2. Murder Mystery

2. Murder Mystery

Amaçları sadece bitmek üzere olan evliliklerini kurtarmaktı! Bu kadar tantanaya değdi mi bakalım... Spoiler vermeyi sevmeyiz! Ama biraz uçuk kaçık, biraz da gülebileceğim bir şey izlemek istiyorum diyorsanız tam size göre bir film.

3. Organize İşler 2

3. Organize İşler 2

Organize İşler 1‘in başarısına ulaşıp ulaşmadığı günlerce konuşuldu, biliyorsunuz. Biz işin o kısmını eleştirmenlere bırakalım çünkü bu film Kıvanç Tatlıtuğ’un müthiş performansını izlemek için bile şans vermeye değer! Ezgi Mola’lı ve Yılmaz Erdoğan’lı bu komedi filmine bir de Kıvanç Bey eklenince tadından yenmiyor! Adam resmen dondurmanın üzerindeki çikolata sosu gibi! Bu filmi de listenize alın, aldırın!

4. Cinayet Süsü

4. Cinayet Süsü

Bizim meşhur Mecnun’umuz iyi ki yönetmenlik de yapıyor dediğimiz bir film daha: Cinayet Süsü! Hala izlememiş olan varsa, bir an bile tereddüt etmesin. Garanti veriyoruz! Tabii film biraz uzun sürebilir, çünkü zaman zaman kahkahalarınız yüzünden geri almak zorunda kalacaksınız! Bütün oyuncular ayrı komik tabii ama özel olarak Feyyaz Yiğit, duy bizi: Sen müthiş bir detaysın!

5. Bay Evet

5. Bay Evet

Hayır diyememek insanın başına neler getirebilir, size somut bir örnek! Jim Carrey, her rolünde bizi kendine hayran bırakmaya ne hakkın var! Bu komedi filminde bir parça kendinizi bile bulabilirsiniz. Kaliteli ve bol kahkahalı bir film izlemek istiyorsanız, buyurun!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Isn’t It Romantic

6. Isn’t It Romantic

E hadi gelin el ele verelim, güzellik kalıpları bir bir yıkılsın! Sayın film yapımcıları sözümüz size, aşkı sadece prenses gibi kadınlarla Yunan heykellerini andıran adamlar yaşamıyor! Bu filmde de tam bu konulara değinmişler. Ve harika bir komedi filmi çıkmış ortaya.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
60
15
5
5
4
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın