Görüş Bildir
Haberler
Filiz Canlı Kimdir? Cüneyt Arkın'ın Kızı Filiz Canlı Kaç Yaşında, Evli mi, Ne İş Yapıyor?

Filiz Canlı Kimdir? Cüneyt Arkın'ın Kızı Filiz Canlı Kaç Yaşında, Evli mi, Ne İş Yapıyor?

Filiz Canlı magazin gündemine bomba gibi düşen isimlerden biri oldu. Türk sinemasının efsane oyuncularından olan Cüneyt Arkın'ın yıllardır görüşmediği kızı Filiz Canlı'yı görenler arama motorlarına yöneldi. Hakkında daha önce de haberler çıkan Filiz Canlı'nı kariyeri ve hayatı merak konusu oldu. Peki Filiz Canlı kimdir? Cüneyt Arkın'ın kızı Filiz Canlı kaç yaşında, evli mi, ne iş yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Filiz Canlı Kimdir?

Filiz Canlı cüneyt arkın

Filiz Canlı'nın annesi doktor Güler Mocan babası ise oyuncu Cüneyt Arkın'dır.

1964 yılında nikah masasına oturan ikilinin 1966'da Filiz adını verdiklerini kızları dünyaya geldi. Ancak çift Filiz Canlı'nın doğumunun üzerinden henüz 2 yıl geçmişken yollarını ayırdı.

Şimdilerde 55-56 yaşlarında olan Filiz Canlı uzun yıllar babasını görmemiş ve annesiyle birlikte büyümüştür.

Lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde tamamlayan Canlı, London School Of Economics'te Uluslararası Ekonomi ve Siyaset Bilimi bölümünde misafir öğrenci olarak dersler almıştır.

Ülkemizin ilk yönetim koçlarından biri olan Filiz Canlı bu meslekle İngiltere'de tanışmıştır.

Marmara Üniversitesi Avrupa Birliği Enstitüsü’nde Master yapmış olan Filiz Canlı evlidir ve Defne adında bir kızı vardır.

Filiz Canlı'nın Kariyeri

Filiz Canlı yönetim koçu

Kariyerinin ilk adımlarını Brüksel de bulunan Avrupa Birliği Komisyonu'nun eğitim bölümünde atan Canlı enerji bilişim teknolojileri ve sigorta sektörlerinde uzun yıllar çalışmıştır.

Humanplus adlı şirkette 2002'den beri kurucu genel müdür olarak çalışmıştır. Burada birçok farklı sektörlerden onlarca firmaya eğitim ve koçluk hizmeti vermiştir.

Filiz Canlı Aile Şirketleri koçu ve Yönetim koçu olarak mesleğini sürdürmektedir.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
12
3
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın