Görüş Bildir
Haberler
Fikret Orman: "İbrahim Toraman'ı, Şenol Güneş İstemedi"

Fikret Orman: "İbrahim Toraman'ı, Şenol Güneş İstemedi"

Enver K.
23.06.2015 - 17:56
İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçen sezon sözleşmesi uzatılıp Sivasspor'a kiralanan ve bu sezon Beşiktaş'la birlikte kamp çalışmalarına katılmayı bekleyen İbrahim Toraman , teknik direktör Şenol Güneş 'in kararıyla kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Bunun üzerine Toraman da Başkan Fikret Orman ve yönetimini suçlayıp, “Fikret Orman'a hakkımı helal etmiyorum” sözleriyle sert çıktı.

Orman, Toraman'ın bu sözleri karşısında, 'İbrahim'in tepkisini gördüm. Anlayışla karşılarım. Ama 'Hakkımı helal etmiyorum' sözüne anlam veremedim. Ne benim ne de onun birbirimiz üzerinde hakkı var. Hakkı olan birbirine helal etmez. Ona 'takıma kesin katılacaksın' diye bir söz de vermedim. Böyle bir söz verseydim belki o zaman hakkını helal etmezdi' diye konuştu.

Şans verilmesini talep ettim

Daha önce Manuel Fernandes için, 'Beşiktaş adına hakkımızı helal etmedik' dediğini belirten Orman, 'Çünkü ona verdiğimiz değere karşın bize sorumluluğunu göstermedi. İbrahim de böyle bir şey yok. Allah yolunu açık etsin' dedi.

Teknik direktör Şenol Güneş ile İbranim Toraman, Sezer Öztürk ve Gökhan Süzen'in durumlarını konuştuğunu aktaran Fikret Orman, 'Hocamızla konuştum, bu oyuncuları kampa götürüp götürmeyeceğini sordum. Hatta bir şans verilmesini de talep ettim. Şenol Hoca, bu 3 oyuncuyu da istemediğini ve kadronun yeterli olduğunu söyledi. Ben daha ne yapabilirim ki? Zorla hocaya 'Bu adamları da götüreceksin' mi diyeyim' ifadelerini kullandı.

Futbolarena

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın