Görüş Bildir
Haberler
Feyyaz Uçar'dan Volkan Demirel'e Uyarı Geldi! "Sakın Bir Daha Emre Deme..."

Feyyaz Uçar'dan Volkan Demirel'e Uyarı Geldi! "Sakın Bir Daha Emre Deme..."

Müge Kakşi
15.10.2021 - 20:44

Bugün oynanan Beşiktaş Başakşehir maçı öncesi Beın Sports'ta yayınlanan 'Maç Önü' programında güldüren dakikalar yaşandı. Fenerbahçe'nin eski futbolcusu yorumcu Volkan Demirel, Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu'na Emre diye hitap edince Feyyaz Uçar'dan esprili bir dille uyarı geldi. Yaşanan diyalog sosyal medyanın gündemine düştü. İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beın Sports'ta yayınlanan maç önü programına Emre Belözoğlu damga vurdu. Başakşehir-Beşiktaş maçı öncesi programda Emre Belözoğlu'na hitap konusu konuşuldu. Emre Belözoğlu'nun eski takım arkadaşı ve şu anda yorumculuk yapan Volkan Demirel, 'Emre hoca' demediği için Feyyaz Uçar tarafından esprili bir şekilde uyarıldı.

Volkan Demirel'e Feyyaz Uçar'dan Uyarı

Volkan Demirel'e Feyyaz Uçar'dan Uyarı

Kocaman'ın ardından Medipol Başakşehir'in başına geçen Emre Belözoğlu hakkında konuşan Futbol yorumcusu Volkan Demirel, 'Bugün Emre için, yani Emre hoca için. Emre diyorum yakın arkadaş olduğumuz için.' dedi.

Beşiktaş'ın efsanelerinden Feyyaz Uçar ise, Demirel'e esprili bir şekilde, 'Volkancığım bir daha sakın Emre deme. Ben bir kere Sergen dedim. Ondan beri Ali Rıza Sergen Yalçın diyorum.' sözleriyle tavsiyede bulundu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın