Görüş Bildir
Haberler
Fenomen İsim Naz Mila'nın Yanıtı Şoke Etti! "Donuma Kadar Satıyorum." Dedi...

Fenomen İsim Naz Mila'nın Yanıtı Şoke Etti! "Donuma Kadar Satıyorum." Dedi...

Müge Kakşi
17.10.2021 - 17:05

Bir zamanlar katıldığı bir izdivaç programı ile ünlenen Naz Mila sonrasında değiştirdiği stili ve sosyal medya paylaşımlarıyla fenomen olmayı başardı. Bir buçuk milyona yakın takipçisi bulunan Mila'nın bir takipçisinin sorduğu soruya verdiği yanıt ise olay oldu. İşte Naz Mila'nın o yanıtı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Zuhal Topal İle İzdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Naz Mila program sonrasında da sık sık gündem oldu. Değiştirdiği tarzı ve değişik sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çeken Mila bu kez de verdiği yanıtla herkesi dumura uğrattı. İşte Naz Mila'nın o yanıtı...

Naz Mila'dan Olay Yanıt

Naz Mila'dan Olay Yanıt

Naz Mila, yine olay yaratan paylaşımlarından birine imza attı. Zuhal Topal’la İzdivaç programıyla adını duyuran Naz Mila, zaman içerisinde sosyal medya paylaşımlarıyla gündeme gelmeye devam ediyor.

 Instagram hesabından bir buçuk milyona yakın takipçisi olan Naz Mila’nın hikayeler kısmından takipçisinden gelen bir soruya verdiği cevabı olay yarattı.

 'DONUMA KADAR SATIYORUM'

Naz Mila kendisine gelen, “Sürekli bir şeyler satıyorsun şimdi de hesap daha çok paradan mı yoksa enişteler mi yok oldu” sorusuna çarpıcı bir yanıt verdi. Naz Mila, “Fakirliğin gözü kör olsun enişteler de tekmeyi bastı donuma kadar satıyorum”. yanıtını verdi.

İşte O Paylaşım

İşte O Paylaşım
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
104
93
24
18
6
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak Güler

Ünlü fenomen mi 🤣🤣🤣