Görüş Bildir
Haberler
Fenerbahçe şampiyon gibi

Fenerbahçe şampiyon gibi

Eurosport Türkiye
24.03.2014 - 22:06 Son Güncelleme: 24.03.2014 - 22:15

Fenerbahçe şampiyon gibi

Gaziantepspor ile Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 26.haftasının kapanış maçında karşı karşıya geldi.

Gaziantepspor'un cezası nedeniyle sadece kadın ve çocuk seyircilerin izlediği karşılaşmayı konuk ekip Fenerbahçe, Emenike ve Sow'un golleriyle 3-0 galip gelerek şampiyonluk yolunda önemli bir 3 puanın sahibi oldu.

İlk yarı Emenike şov 

Fenerbahçe takımında ilk yarı öne çıkan isim Emenike oldu. Kuyt'ın kendi sahasından gönderdiği uzun topu iki Gaziantepspor defansının arasından sıyrılıp kontrol eden Emenike topu ağlarla buluşturdu ve Fenerbahçe 1-0 öne geçti. Dakikalar 33'ü gösterirken sahneye yeniden Emenike çıktı. İlk gole benzer bir pozisyonda,defanstan gönderilen uzun topta Binya'nın hatasını iyi değerlendiren Emenike kaleciyle karşı karşıya kaldı ve topu yine ağlarla buluşturarak kendisinin ve takımının 2. golünü attı.

Sow 85 gün sonra golle buluştu 

İkinci yarının 76.dakikasında Gaziantepspor defanstan çıkarken topu kaybetti. Topu önünde bulan Sow ceza alanı dışından şık bir plase gönderdi ve farkı üçe çıkardı. Sow attığı bu gol ile 85 günlük gol orucunu bozdu ve 2014 yılında ki ilk golünü atmış oldu.

Gaziantepspor 10 kişi 

Gaziantepspor defansının arkasına gönderilen uzun topta Binya'nın, Webo'ya yaptığı arkadan müdahele sonucu hakem ikinci sarı kartını gösterdi. İlk yarıda Emenike'ye yaptığı faul sonrası ilk sarı kartını gören Binya, bu pozisyon sonrası ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca bir maçı eksik Fenerbahçe en yakın rakibi Beşiktaş ile olan puan farkını 7 yaparak şampiyonluk yolunda dev bir adım attı.

Kaynak: http://tr.eurosport.com/futbol/super-...
İçeriğin Devamı Aşağıda
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın