Görüş Bildir
Haberler
Erciyes'ten Fenerbahçe'ye Çelme

Erciyes'ten Fenerbahçe'ye Çelme

Fatih
13.05.2015 - 18:54 Son Güncelleme: 14.05.2015 - 08:49

Süper Lig'in 31'inci haftasında sonuncu Kayseri Erciyesspor ile İstanbul'da 1-1 berabere kalan Fenerbahçe, lider Galatasaray'ın üç puan gerisine düştü.

Fenerbahçe bu sonuçla bitime üç hafta kala 67 puana çıktı. Lider Galatasaray'ın 70 puanı var. Bir maçı eksik Beşiktaş ise 65 puanda.

Kayseri Erciyesspor ise 23 puana çıktı ve kümede kalma iddiasını en az bir hafta daha sürdürmüş oldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, henüz 2'nci dakikada öne geçti.

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Diego ortasını penaltı noktasına doğru gönderdi. Egemen Korkmaz kafayla topu filelere gönderdi.

Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor bu gole dört dakika sonra yanıt verdi.

Sağ kanattan kullanılan köşe vuruşunda Anıl Karaer ortasını arka direğe doğru gönderdi. Gelen topu altıpas çizgisi önünde kontrol eden Jacques Zoua bekletmeden vuruşunu yaptı ve skora denge getirdi.

84'te Moussa Sow kafayla fileleri havalandırdı ama pozisyonda ofsayt kararı çıktı. 89'da Erciyes'ten Zoua'nın fileleri havalandırdığı pozisyonda da karar ofsayttı.

İlk duraklama dakikasında Diego'nun yerde kaldığı pozisyonda Fenerbahçeli oyuncular penaltı bekledi ancak penaltı kararı çıkmadı.

Kalan dakikalarda da skor değişmeyince puanlar paylaşıldı.

Fenerbahçe'de dört değişiklik

Fenerbahçe'de dört değişiklik

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, geçen hafta deplasmanda Sivasspor ile yaptıkları maçta ilk 11'de sahaya sürdüğü Emre Belözoğlu, Emenike, Alper Potuk ve Bekir İrtegün'ün yerine, Erciyes önünde Selçuk Şahin, Dirk Kuyt, Pierre Webo ve Bruno Alves'e görev verdi.

Sakatlığı bulunan Emre ile çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Emenike 18 kişilik maç kadrosunda yer almadı. Alves'in kart cezası nedeniyle geçen hafta şans bulan Bekir İrtegün ile Alper Potuk, Kayseri temsilcisiyle yapılan maçta yedek kaldı.

Fenerbahçe'nin ceza nedeniyle Migros kale arkası tribünün boş kaldığı maçta, Fenerium ve maraton tribünlerinde de boşluklar oluştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0