Görüş Bildir
Haberler
Fatma Şahin Kimdir? Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nereli ve Kaç Yaşında, Evli mi?

Fatma Şahin Kimdir? Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Nereli ve Kaç Yaşında, Evli mi?

Eski Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in hayatı merak konusu oldu. Kariyeri boyunca birçok hizmette bulunan Bakan Şahin, şimdilerde Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı görevinde bulunuyor. Vatandaşlar tarafından merak edilen Şahin'in hayatı araştırılıyor. Peki. Fatma Şahin kimdir? Ak Parti Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin nereli ve kaç yaşında? Fatma Şahin evli mi, çocuğu var mı? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatma Şahin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Fatma Şahin Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Gaziantep doğumlu Fatma Şahin, 20 Haziran 1966 yılında dünyaya geldi. Lisans eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Kimya ve Metalürji Fakültesi'nde tamamlayarak, Kimya mühendisi olmuştur.

Fatma Şahin'in Kariyeri

Fatma Şahin'in Kariyeri

Mezuniyetinden sonra özel bir şirkette İşletme Mühendisi olarak göreve başlayan Şahin, 18 yıl İşletme Mühendisi olarak çalışmıştır. 

2001 yılında Ak Parti Gaziantep İl Kurucu üyesi olan Fatma Şahin,  2002 seçimlerinde Gaziantep milletvekili yapmıştır. 22. 23. ve 24. Dönem Gaziantep milletvekilliği görevinde bulunan Şahin, 2007 yılında Ak Parti Kadın Kolları Genel Başkanlığı görevine getirilmiştir. Sanayi, Ticaret ve Enerji Komisyonu ve AB Uyum Komisyonu, TBMM Töre-Namus cinayetleri ve Çocuklara Karşı Şiddeti Araştırma Komisyon’unda da çalışmıştır.

6 Temmuz 2011 yılında 61.Hükümette, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı seçilen Şahin, 26 Aralık 2013 yılında görevinden ayrılıp Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığına adaylığını koymuştur. Türkiye’nin İlk Kadın Büyükşehir Belediye Başkanlarından biri olarak göreve başlayan bakan Şahin,  30 Mart 2014 yerel seçimlerinde 54,7%’lik oy almıştır.

31 Mart 2019 AK Parti'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olarak göreve başladı.

Fatma Şahin Evli mi?

Fatma Şahin Evli mi?

Fatma Şahin, evli ve 2 çocuk annesidir.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın