Görüş Bildir
Haberler
Türkiye'nin Konuştuğu Tokat Hakkında Fatma Şahin'den Açıklama: 'Görmedim'

Türkiye'nin Konuştuğu Tokat Hakkında Fatma Şahin'den Açıklama: 'Görmedim'

Ulaş
05.04.2022 - 12:55

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Türkiye'nin gündemine oturan tokat hakkında konuştu. Hatırlayacağınız üzere Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, yayın sırasında Fatma Şahin'in karşısında İHA muhabiri Ahmet Demir'i darp etmişti. 

Gösterilen şiddet kadar Fatma Şahin'in yaşananlara kayıtsızlığı da tepkilere neden olmuştu. Şahin yeni yaptığı açıklama ile olayı görmediğini iddia etti...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ne olmuştu?

Ne olmuştu?

Muharrem Sarıkaya tarafından kendisine tokat atılan İHA çalışanı Ahmet Demir olay sonrası Türkiye Gazetesi’nden Yılmaz Bilgen’e konuşmuş ve Fatma Şahin hakkında, “Fatma Hanım bizi Belediye çalışanı sanarak ‘neden işinizi doğru yapmıyorsunuz. Böyle bir duruma düşürdünüz’ gibi ifadeler kullandı. Daha sonra Bölge Müdürümüz Orhan Akın olayı anlattı ve hatanın tamamının Sarıkaya kaynaklı olduğunu izah etti. Fatma Hanım bu izahtan sonra özür diledi” ifadelerini kullanmıştı.

Sarıkaya attığı tokadın ardından Ahmet Demir’e 50 bin liralık tazminat ödemişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
41
33
30
4
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Trabzonnn

Siz zaten gör diye emir gelmeden hiç bir şeyi görmezsiniz

Pasif Kullanıcı

Tayyibin köpekleri birbirini ısırmış.

Resho

Peki sonrasında kendi ekibine neden ayar verdin, beni neden bu ortamlara sokuyorsunuz önlem almıyorsunuz diye kızdın? Neden görev yerlerini değiştirdin?