Görüş Bildir
Haberler
Fatih Terim 'Sokak Köpeklerine Savaş Açtı' Haberi Vatan’ın Sitesinden Kaldırıldı...

Fatih Terim 'Sokak Köpeklerine Savaş Açtı' Haberi Vatan’ın Sitesinden Kaldırıldı...

FreiGeist
24.06.2015 - 14:09 Son Güncelleme: 24.06.2015 - 16:15

Alaçatı'da lüks bir villa satın alan Fatih Terim'in  mahallelinin baktığı köpeklerden rahatsız olduğu, 'havlıyorlar' diye şikayet ettiği sokak köpeklerinin barınağa gönderilmesi ya da otoyola atılması için girişimde bulunduğu iddia edildi. Vatan'ın ekinde yer alan haber gazetenin internet sitesinden kaldırıldı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatan ’dan Öncel Öziçer’in haberine göre Terim satın aldığı eve yerleşir yerleşmez köpek besleyen komşularını uyararak ‘Bizim eve koku geliyor, mikrop yayar bunlar' diyerek köpeklerin gönderilmesini istemiş. 

Haberde, komşularının Terim’i kırmamak için çok sevdikleri köpekler için ayrı yer kiraladığı; ancak Terim’in bu kez de 'Havlıyorlar” diye şikayet edip sokak köpeklerinin barınağa gönderilmesi ya da otoyola atılması için harekete geçtiği öne sürüldü.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Vatan gazetesinin bugünkü ‘Makaron’ adlı ekine manşet yapılan haber, ilerleyen saatlerde gazetenin internet sitesinden kaldırıldı.

İddialar sosyal medyada eleştirilere sebep olurken Fatih Terim cephesinden henüz bir açıklama gelmedi. 

Hürriyet yazarı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik Twitter hesabından yaptığı açıklamada 'Fatih Terim'le ilgili iddialar, köpekleri alın otobana atın cümleleri külliyen yalan. Kendisi hayvan haklarına son derece olumlu yaklaşıyor' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0