Görüş Bildir
Haberler
Fatih'te Dehşet: Günlerce İşkence Yapıp Fidye İstediler

Fatih'te Dehşet: Günlerce İşkence Yapıp Fidye İstediler

Fatih’te Pakistan uyruklu bir kişiyi kaçırıp işkence yaptıkları görüntüleri ailesine atarak 15 bin dolar fidye isteyen 6 şüpheli yakalandı. Yapılan operasyonda evde bulunan bir kişi daha kurtarılırken, zanlıların yaptıkları işkence kameralara yansıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliğine Pakistan’dan 15 Mayıs Cumartesi günü bir ihbar mektubu geldi. Gelen mektupta, Pakistan uyruklu Nauman Khalid A. ‘nın kimliği belirsiz kişiler tarafından kaçırıldığı ve Pakistan’da yaşayan ailesine işkence yaptıkları görüntüleri yollayarak 15 bin dolar para istedikleri belirtilmişti. Kendilerine gelen ihbarı değerlendiren Polis ekipleri hemen harekete geçti.

İki kişi kaçırmışlar

Gasp Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalarda Nauman Khalid A’nın 12 Mayıs günü saat 17.00 sıralarında Kağıthane Çakmak caddesi üzerinden içerisinde 5 kişinin bulunduğu ticari taksiye bindirdiği öğrenildi. Ekipler çalışmalarını derinleştirerek, Nauman Khalid A.’nın Kağıthane’den Fatih’te bir eve götürüldüğünü tespit etti. Yapılan operasyon neticesinde Pakistan uyruklu şahıs kurtarılırken evin içerisinde bulunan İpsar A. İsimli şahısın da kaçırıldığı öğrenildi. Konuyla ilgisi olan 6 şüpheli ise Emniyete getirildi.

Tutuklandılar

Asayiş Şube Müdürlüğüne getirilen, Hindistan uyruklu Devanad T. (26), Charan Kamal S. (24), Suriye uyruklu Muhammad Raid E. (24), Abubekir A.(32), Ergün E. (43) ve Suriye uyruklu Eigab A.(26) emniyetteki işlemlerinin ardından Adliyeye sevk edilerek çıkarıldıkları Adli Makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildiler.

Tavana asıp sallandırdılar 📹

Nauman Khalid A.’nın, işkenceye maruz kaldığı görüntüler, video ile kayıt altına alınıp ailesine gönderilen görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde ayaklarından tavana astıkları ve defalarca vurup salladıkları görüldü. Öte yandan, Yunanistan menşeli yabancı hat üzerinden whatsapp yoluyla gönderilen mesajlar ortaya çıktı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yavuz

memleket kalmadı ki amk afgan pakistanlı arap kürt doldurdular tüm ortadoğu toplumlarını

Burhan

Kürtler ne alaka ? Yıllardır bu ülkede yaşıyoruz zaten.

Pasif Kullanıcı

ülke ülke değil yol geçen hanı

Pasif Kullanıcı

Lan bari yerli mafyamız bunları ortadan kaldırsa. Gücünüz anca bize yetiyor biraz da şu yabancı uyruklu mafyacılık oynayan pisliklere yapın yapacağınızı