Görüş Bildir
Haberler
Fatih Portakal’ın Kaçak Yapıya Rastlanmayan Arazisine, ‘Kiremit’ Cezası Verildi

etiket Fatih Portakal’ın Kaçak Yapıya Rastlanmayan Arazisine, ‘Kiremit’ Cezası Verildi

Batuhan
05.06.2020 - 10:36

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, kaçak yapıya rastlanmayan çiftlik evine kiremit cezası verildiğini açıkladı. Portakal, ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi'' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gazeteci Fatih Portakal’ın İzmir Seferihisar’da 2015 yılında kurulan çiftliğinde, kaçak yapılaşmaya gidildiği şikayeti üzerine Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri tarafından inceleme yapılmış ve kaçak yapıya rastlanmamıştı.

Ancak bazı haber siteleri 8.3 dönümlük çiftliğin inceleme raporuna ulaşıldığını ve ağaç kolonlar üzerine dikilen, çatısı kiremitlerle kapatılan 40 metrekarelik kaçak sundurmanın yıkılacağını iddia etmişti.

Evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili şikayette bulunmuştu

Evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili şikayette bulunmuştu

Talep ettiği halde kendisine verilmeyen inceleme raporunun nasıl olup da yandaş medyaya sızdırıldığını Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’a soran Fatih Portakal, evinin üstünde drone uçurulup özel mülkünün dikizlenmesiyle ilgili de Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi’ne ve Emniyet’e şikayette bulunduğunu duyurmuştu.

"Komik ama gerçek"

İçeriğin Devamı Aşağıda

Fatih Portakal, bugün Twitter hesabından bir paylaşımda bulunarak, incelemenin yapıldığı çiftlikte buluna garajına ”kiremit cezası” verildiğini aktardı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
409
155
43
21
20
7
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ankhe

Bence bu cezanın ismi "burnunun altında dudağın var cezası" olmalı.

WantonNovelSMYRNA

Gözümün üstündeki kaş' tan ceza yer miyim hocam? yediklerimi masıl eritirim.? Soda iyi gelir mi? Yoksa maden suyu şart mı? (:

truthorwhatever

Müslümanlara güç verirsen ne olur vol 1

truthorwhatever

Onlarına gözünde dinlerine ne zaman saldırı olmadı ki? Din din din diye binlerce yıllık türk medeniyetini çöllerdeki bedevilere çevirdiler. Yozlaşmış, zırcah... Devamını Gör

Adam

"Gardaş sonuçta ceza yemiş yani görüyon demekki varmış gaçak bişeyler" dedirtmek için verilmiş "ceza"

Freepluto Oo

Comarlar aynı bu şekilde konuşuyordur şuan