Görüş Bildir
Haberler
Fatih Altaylı: Baykal, Kılıçdaroğlu'ndan Kızını Milletvekili Adayı Yapmasını İstemiş

Fatih Altaylı: Baykal, Kılıçdaroğlu'ndan Kızını Milletvekili Adayı Yapmasını İstemiş

Emre Ordu
03.01.2023 - 19:13 Son Güncelleme: 03.01.2023 - 19:14

Gazeteci Fatih Altaylı, Deniz Baykal'ın, CHP yönetimini hedef alan kızı Aslı Baykal'ın milletvekili adayı gösterilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ricada bulunduğunu öne sürdü. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğl, CHP'nin eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ı evinde ziyaret etti. Kılıçdaroğlu’na CHP Ankara Milletvekili Levent Gök de eşlik ederken, Baykal'ın görüşmede  “Seçim kampanyasında ben de görev almak istiyorum” dediği aktarıldı. 

Habertürk yazarı Fatih Altaylı bu görüşmeye ilişkin dikkat çekici bir iddiayı bugünkü köşesine taşıdı. Altaylı, Baykal'ın bu görüşmede, son dönemde CHP yönetimine yönelik sert eleştirilerle gündeme gelen ve partiden istifa eden kızı Aslı Baykal'ın CHP'den milletvekili adayı gösterilmesi için Kemal Kılıçdaroğlu'ndan ricada bulunduğunu öne sürdü.

Altaylı, yazısının 'Ar' başlıklı ara bölümünde şunları aktardı:

'Memlekette izanın ve utanma duygusunun kalmadığından giderek daha fazla emin olmaya başlıyorum. Nereye baksam gördüğüm manzara bu. Son olarak başkaları adına utanmama neden olan olay, Kemal Kılıçdaroğlu-Deniz Baykal görüşmesi.

CHP’yi CHP’lilerin gözünde bile daha antipatik hale nasıl getiririm arayışında olduğuna inanmaya başladığım Kemal Kılıçdaroğlu, arayışına Deniz Baykal’ın evinde devam etmiş. Hani şu kızı CHP’den istifa edip, AK Parti’ye katılacağı söylenen siyasetçi ile. Hani şu tüm yakın çevresi şu anda AK Parti’de siyaset yapan ya da CHP’ye karşı siyaset yapan siyasetçi ile.

"Acaba Deniz Baykal Kılıçdaroğlu ile Erdoğan’ı mı karıştırdı"

"Acaba Deniz Baykal Kılıçdaroğlu ile Erdoğan’ı mı karıştırdı"

Ve Deniz Baykal, Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bir tek “ricada bulunmuş”.

“Kızımı milletvekili adayı yapın” demiş. Hani şu CHP üyeliğinden büyük gürültü ile istifa edip, AK Parti’ye katılacağı iddia edilen kızının. Hani şu parti parası ile satın alınan Halk TV’yi satıp, parasını cebe attığı iddia edilen kızının.

Bir an düşündüm, acaba Deniz Baykal Kılıçdaroğlu ile Erdoğan’ı karıştırdı da böyle bir talepte mi bulundu diye. Öyle ise yaşa vereceğim konuyu. Yok gerçekten konuştuğu kişinin Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu bile bile böyle bir şey istediyse kesin emin olacağım. Memlekette izan da kalmamış, yüz de.'

"Aslı Baykal, AK Parti'den vekil adayı olmak için haber gönderdi"

"Aslı Baykal,  AK Parti'den vekil adayı olmak için haber gönderdi"
İçeriğin Devamı Aşağıda

Cumhuriyet gazetesi yazarı Orhan Bursalı dünkü yazısında Aslı Baykal'ın, Antalya'da AK Parti'den birinci sırada milletvekili adayı gösterilmek için parti yetkililerine haber gönderdiğini yazdı. Bursalı 'Ama pek kabul görmemiş bu öneri. Ama durun bakalım, AKP burada bir yarar görürse birinci sıra değil ama seçilebilecek bir sıra önerebilir. Bilmiyoruz' dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın