Görüş Bildir
Haberler
Falcao ile İlgili Karar Verildi

Falcao ile İlgili Karar Verildi

Batuhan
04.03.2015 - 14:10
İçeriğin Devamı Aşağıda

Manchester United, kiralık oynayan Falcao'nun satın alma opsiyonunun kullanılmayacağını Monaco'ya bildirdi.

Kolombiyalı golcü Radamel Falcao’nun gelecek sezon Manchester United’da oynamayacağı kesinleşti.

Manchester United’ın sezon başında Monaco’dan satın alma opsiyonu ile kiraladığı Falcao’nun önümüzdeki sezon da İngiliz ekibinde kalıp kalmayacağı tartışma konusu olmuştu. Sergilediği performans ile beklentilerin altında kalan Falcao ile ilgili kararını veren Manchester United, Monaco kulübüne Kolombiyalı yıldızın satın alma opsiyonunu kullanmayacağını bildirdi.

İngiliz ekibinin teknik heyeti, Falcao’nun İngiltere Premier Lig’de oynayacak kapasitede olmadığı şeklindeki bir rapor hazırlayınca, yönetim de golcü futbolcunun 55 milyon Euro tutarındaki satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Bu kararın, Manchester United ile kendisinden iki lig düşün bir takım olan Preston North End arasında oynanan karşılaşma sonrası verildiği iddia edildi.

Falcao, ilk 11’de başladığı karşılaşmada oldukça etkisiz bir görüntü sergilemişti. Kolay geçmesi beklenen mücadelenin 47. dakikasında Laird ile öne geçen ev sahibi ekibin savunmasını aşmakta zorlanan Manchester United, Falcao’nun oyundan çıkması ile kendine gelmişti. Kolombiyalı golcü 60. dakikada yerini Ashley Young’a bırakmış, ‘Kırmızı Şeytanlar’ bu dakikadan sonra bulduğu 3 golle maçı 3-1 kazanmayı başarmıştı.

Falcao, Manchester United forması ile çıktığı 23 karşılaşmada 6 gol atabildi. Yıldız futbolcunun 17 lig maçında ise sadece 4 golü bulunuyor.

Açık Mert Korkusuz

Kaynak: http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/03/0...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0