Görüş Bildir
Haberler
Facebook Yakınındaki Arkadaşlarını Gösterecek

Facebook Yakınındaki Arkadaşlarını Gösterecek

Batuhan
18.04.2014 - 10:50

Facebook Yakınındaki Arkadaşlarını Gösterecek

Facebook, arkadaşlarının hayatlarına dair daha fazla şey öğrenmeni ve kendi hayatınla ilgili daha çok bilgi paylaşmanı sağlayan bir dizi yeni özelliği devreye sokuyor.

Geçtiğimiz gün sunulan ‘Traveling to’ özelliği, Facebook kullanıcılarına nereye seyahat ettiklerini paylaşma olanağı sağladı. Bugün ise ‘Nearby Friends / Yakındaki Arkadaşlar’ özelliği duyuruldu. Adından da anlaşılabileceği gibi, yakınında bulunan Facebook arkadaşların hakkında bilgi alabileceksin.

Konum tabanlı bu yeni özellik, Facebook’un mobil uygulamalarında kullanılabilecek. İsteğe bağlı olarak etkinleştirilebilen Yakındaki Arkadaşlar, telefonun GPS özelliğine ihtiyaç duyuyor.

Yakındaki Arkadaşlar ile sana yakın olan arkadaşlarının nerede olduklarını görebilmek ve onlarla ilgili bildirim alabilmek dışında, onlara davetler de gönderebileceksin. Yakında olan arkadaşlarını, diğerlerinden farklı bir listede görebileceksin. Bunun için, hem senin hem de arkadaşlarının özelliği aktif hale getirmesi gerekiyor.

Facebook’un Android ve iOS uygulamasına yapılacak güncellemeyle önümüzdeki haftalarda aktif edilecek olan özellik önce ABD’ye, ardından da tüm dünyaya sunulacak.

Stuff

Kaynak: http://www.stuff.com.tr/2014/04/faceb...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0