Görüş Bildir
Haberler
Facebook'tan Sadece Fotoğraf Paylaşımına Yönelik Uygulama: Moments

Facebook'tan Sadece Fotoğraf Paylaşımına Yönelik Uygulama: Moments

Onedio Medya
16.06.2015 - 09:34 Son Güncelleme: 16.06.2015 - 11:17
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, fotoğraflarınızı organize etmenizi ve arkadaşlarınızla özel olarak paylaşmanızı sağlayan ayrı bir uygulamayı kullanıma sundu.

Facebook bünyesinde Creative Labs tarafından geliştirilen uygulama, farklı kişilerin çektiği fotoğrafları paylaşmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Normalde akıllı telefonun kendi yerleşik uygulamasıyla bir fotoğraf çeken kişi bunu e-posta ya da Whatsapp gibi mesajlaşma araçları aracılığıyla paylaşmak zorunda. Moments buradaki araç açığını iyi yakalamış ve tam da bu amaca yönelik olarak Moments uygulamasını geliştirmiş.

Moments aracılığıyla birden fazla arkadaşınızı gruba ekleyebiliyor ve fotoğraflarınızı Moments’da paylaşabiliyorsunuz. Böylece herkesin birbirine farklı platformlardan fotoğraf göndermesi yerine tüm fotoğraflar Moments’da depolanıyor. Böylece örneğin tatildeyken sizin çekmediğiniz ancak size ait foroğraflara erişmeniz ve bunların gizli olarak paylaşılması mümkün.

Hem iOS hem de Android platformu için uygulama mağazalarında yer alan Moments’ uygulamasının tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Webrazzi

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0