Görüş Bildir
Haberler
Facebook'tan Ayrılık Acısını Azaltacak Uygulama

Facebook'tan Ayrılık Acısını Azaltacak Uygulama

ATKN
20.11.2015 - 13:24 Son Güncelleme: 21.11.2015 - 18:27

Facebook'un ayrılık uygulaması, eski sevgili ya da eşe 'hiç belli etmeden' sayfanızda görebileceklerini değiştirmeye olanak tanıyacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Özellikle Facebook'ta ayrılık zor. İkide bir eski sevgilinizle mutlu günlerinizdeki fotoğraflarınız önünüze çıkıyorsa, hele de bu eski sevgilinin soyadı değişmişse karalar bağlıyorsunuz.

BBC Türkçe'den Dave Lee'nin haberine göre, dünyanın en büyük sosyal medya ağı, işte bu tatsız durumu ortadan kaldırmak için yeni bir uygulama getirmeye hazırlanıyor.

Şu anda, birini tekrar görmek istemiyorsanız engellemeniz, ya da arkadaş listenizden çıkarmanız gerekiyor. Ancak bunu yaparsanız, ona karşı kayıtsız olduğunuz izlenimini uyandırmak güç.

İlişkilerde rolü büyük

İlişkilerde rolü büyük

Günümüzde Facebook'un ilişkilerdeki rolü büyük. Örneğin New York'taki bir yargıç, boşanma tebligatının Facebook üzerinden gönderilmesinin yasal olduğunu söylüyor.

Facebook'un ayrılık uygulaması ise, eski sevgili ya da eşe 'hiç belli etmeden' sayfanızda görebileceklerini değiştirmeye olanak tanıyacak.

Bu uygulama sayesinde, engellemeye ya da arkadaş listesinden çıkarmaya gerek kalmadan artık görmek istemediğiniz biri ile ilgili haberler 'haber kaynağı' bölümüne girmiyor, onun görebileceği fotoğraf ya da videoları kısıtlama imkanı oluyor.

Yakında tüm dünyada kullanılabilecek

Yakında tüm dünyada kullanılabilecek
İçeriğin Devamı Aşağıda

Facebook, ABD'de henüz deneme aşamasında olan bu uygulamanın yakında tüm dünyada kullanılabileceğini bildiriyor.

Facebook ürün yöneticilerinden Kelly Winters, 'Bu uygulama, yaşamlarının zor bir döneminden geçenlere yardımcı olacak araçlar geliştirme çabamızın ürünü. Bu uygulama ile insanların Facebook üzerindeki ilişkilerini, daha kolay, rahat ve kontrolün kendilerinde olduğu duygusuyla bitirmeleri mümkün olacak.' diyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
73
47
27
15
11
8
0