Görüş Bildir
Haberler
Facebook'ta Paylaşabileceğiniz En Güzel 5 Aşk Sözü

Facebook'ta Paylaşabileceğiniz En Güzel 5 Aşk Sözü

Aşk Hocam
02.12.2014 - 14:57 Son Güncelleme: 02.12.2014 - 17:21

Facebook'ta Paylaşabileceğiniz En Güzel 5 Aşk Sözü

Dünyanın en iyi sosyal ağlarından biri olan Facebook'ta en güzel aşk sözlerini paylaşmak sizde istersiniz. İster sevdiğinizde bir atıfta bulunarak isterse Facebook üzerinden ona iltifat etme babında sözler paylaşabilirsiniz. Bizde sizler için Facebook sayfalarındaki en özel paylaşımları araştırdık. Bu sene en çok beğeniyi alan bu aşk sözleri paylaşımını sizde çok seveceksiniz.

Kaynak: http://askhocam.blogspot.com.tr/2014/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

Sıkılırsın benden dedi. Orada dur dedim, ben seninle sıkılmayı ancak sen bana sarılırken isterim. Sık isterim beni o zaman, sımsıkı sık.

Bir kadının başı onu gerçekten seven, koruyan, sahiplenen adamın göğsüne yakışır. Çünkü öyle adamlar, Göğsünün altında yalnızca o kadın için çarpan bir kalp taşır.

“birinin ellerini bu denli sevmek?  garip.  fakat seviyorum.  öyle güzel ki elleri, avuç içlerine sığdırmak istiyorum bulutlarımı

''Bazı kadınlar vardır; Bir kadından fazlasıdır bir adamın ömrüne. Sahiplenirler, korurlar, güven verirler, sabır ederler, yar olurlar, yara olurlar..''

'Sarılmanın anlamı şudur:  Sende bir tehlike sezmiyorum, yanında olmaktan korkmuyorum, rahatlayabilir, kendimi yuvamda hissedebilirim, beni koruyan ve anlayan birisi var. Bizde birine isteyerek sarıldığımızda ömrünün bir gün uzadığına inanılır. ”

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın