Görüş Bildir
Haberler
Facebook Messenger Tasarımı Yenilendi

Facebook Messenger Tasarımı Yenilendi

Batuhan
08.03.2016 - 13:05

Facebook'un popüler mesajlaşma uygulaması Facebook Messenger, Material Design anlayışı işe tasarımını yeniledi. Yeni tasarım güncellemesi bugünden itibaren sunulmaya başlanıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Milyonlarca insanın kullanıldığı Facebook Messenger önemli bir tasarım değişikliğine gidiyor. Messenger uygulamasının başındaki isim olan David Marcus , sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile bugünden itibaren sunulacak yeni tasarımın ilk görüntülerini paylaştı.

Google 'ın Android Lollipop işletim sistemiyle hayatımıza giren 'Material Design ' tasarım anlayışına sahip Facebook Messenger 'ın yen arayüzü, eskisine oranla çok daha modern görünüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu arada şimdilik bu tasarım değişikliğinin sadece Android'i kapsadığını hatırlatalım. Bugüne kadar Android , iOS ve Web'te neredeyse aynı arayüzleri kullanan Facebook Messenger , bu güncelleme ile beraber Android platformunda oldukça farklı görünecek.

Ayrıca gelen güncellemenin sadece görsel değişiklikler barındırdığını ve herhangi bir yeni özelliğin eklenmediğini belirtelim.

Shiftdelete

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın