Görüş Bildir
Haberler
Facebook Messenger Kullanmak İçin Artık Facebook Hesabı Gerekmiyor

Facebook Messenger Kullanmak İçin Artık Facebook Hesabı Gerekmiyor

ATKN
25.06.2015 - 10:11 Son Güncelleme: 25.06.2015 - 12:47
İçeriğin Devamı Aşağıda

Gelişmiş mesajaşma yazılımı Messenger, artık Facebok hesabı olmadan kullanılabilecek. 

Facebook'un mesajlaşma yazılımı Messenger, hızla gelişmeye devam ediyor. Daha önce ek uygulamalar ve oyunlar ile daha eğlenceli hale getirilen mesajlaşma yazılımı, çok önemli bir yeniliğe kavuştu.

Bugüne kadar Facebook hesabı ile kullandığımız Messenger uygulaması, artık Facebook hesabı olmadan da kullanılabilecek. Artık bir telefon numarası ve şifre ile oturum açılabilecek uygulamanın giriş ekranında, ilk olarak Facebook ile oturum aç olacak. Hemen altındaki Facebook hesabınız yok mu ibaresine tıklandığında ise, telefon numarası ve şifre ile oturum açma ekranı açılacak.

Facebook'un Facebook hesabı olmayanları, Messenger kullanmaya çağıran yeni özelliği, ne yazık ki tüm dünyada kullanıma sunulmadı. İlk etapta AmerikaKanada, Venezuela ve Peru ülkelerinde kullanılabilir olan yeni özellik, ilerleyen tarihlerde diğer ülkelere de gelecek.

Facebook'un sunduğu yeni özellik ile, telefon numarası ile oturum açan kullanıcılar da, Facebook hesabı ile oturum açan kullanıcıların kullanabildiği tüm özelliklerden faydalanabilecek.

ShiftDelete.Net

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
4
2
1
0
0
0