Görüş Bildir
Haberler
Exxen Ücretsiz Oluyor! Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir?

Exxen Ücretsiz Oluyor! Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir?

Sunay Korkmaz
12.05.2021 - 17:33

Netflix ve BluTV gibi platformlara rakip olarak kurulan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen, Ramazan Bayramı süresince ücretsiz oluyor. Peki Exxen ücretsiz olarak nasıl izlenir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Acun Ilıcalı tarafından Netflix ve BluTV gibi platformlara rakip olarak kurulan Exxen, ücretsiz oluyor. İlk çıktığı zaman sahip olduğu içerik sayısıyla eleştirilen platform, yeniden denemek ve ilk defa göz atmak isteyen kullanıcılar için harika bir fırsat sunuyor.

Yapılan açıklamaya göre Exxen, Ramazan Bayramı süresince herkese ücretsiz şekilde kapılarını açacak. Şirket bir yandan pandemi dönemi evde olan insanların iyi bir bayram geçirmesine katkı sağlarken bir yandan da yeni kullanıcıları kendine çekme şansı yakalayacak.

Acun Ilıcalı Müjdeyi Verdi

Acun Ilıcalı Müjdeyi Verdi

Sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Acun Ilıcalı, dijital içerik platformunun 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri arasında ücretsiz olacağını söyledi. Ilıcalı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Exxen’den herkese harika bir Bayram Sürprizi. İster Türkiye’de ister yurt dışında olsun isteyen herkes, Exxen’i 12, 13, 14, 15 Mayıs günleri yani Bayram Haftası süresince ücretsiz izleyebilecek. Siz de hemen exxen.com’a girin, Bayram Sürprizi’nden yararlanın, benzersiz Exxen Dünyasının keyfini doyasıya yaşayın. İyi Bayramlar.”

Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir?

Exxen Ücretsiz Nasıl İzlenir?

İçeriklerden ücretsiz yararlanmak isteyen kullanıcıların tek yapması gereken platforma üye olmak. Üyelik sürecinde cep telefonu numaranızı ve e-posta adresinizi isteyen Exxen, daha sonra herhangi bir kart bilgisi sunmaya gerek kalmadan aboneliğinizi başlatıyor. Otomatik olarak reklamlı bir paket sunan şirket, bu konuda ücretli üye olana kadar değişiklik yapmanıza müsaade etmiyor.

Çıktığı dönem içerik sayısıyla eleştirilen Exxen, kullanıcılarına Konuşanlar, Tolgshow Filtresiz, Sihirli Annem, Hükümsüz ve Survivor içerikleri gibi yapımlar sunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
10
4
4
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın