Görüş Bildir
Haberler
Exxen Bazı İlginç Olaylar Fragmanı Yayınlandı! Bazı İlginç Olaylar Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Exxen Bazı İlginç Olaylar Fragmanı Yayınlandı! Bazı İlginç Olaylar Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

İbrahim Büyükak’ın hem yazıp hem de yönettiği ve Exxen’de izleyicilerle buluşacak Bazı İlginç Olaylar dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Bazı İlginç Olaylar, ilk bölümü 16 Nisan’da Exxen’de yayın hayatına başlayacak. Hayalleri ile hayatı arasında gidip gelen ‘İbo’ karakterinin hayatının anlatılacağı Bazı İlginç Olaylar dizisinin konusu ve oyuncuları haberimizde…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bazı İlginç Olaylar İlk Fragman

Bazı İlginç Olaylar Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Bazı İlginç Olaylar Konusu Ne, Oyuncuları Kim?

Yapımcılığını NuLook Production ve Kutu Film’in yaptığı, yönetmenliğini ve senaryosunu İbrahim Büyükak’ın üstlendiği Bazı İlginç Olaylar dizisinde İbrahim Büyükak’a Zafer Algöz, Füsun Demirel, Meral Çetinkaya, Cemre Ebüzziya, Özgür Emre Yıldırım ve İdil Sivritepe gibi isimler eşlik edecek.

BAZI İLGİNÇ OLAYLAR KONUSU NE?

İbo, hayallerinin peşinde koşan ve bu sebeple ailesinin yanından ayrılan 37 yaşında bir adamdır. Hayalleriyle ile hayatı arasında sürekli gidip gelen İbo, Bursa’da ailesinin yanından ayrılmasıyla hayatı nasıl olurdu? Nişanlısı tarafından terk edilen İbo’nun hayatı hayallerinde mi yoksa gerçekte mi daha iyi olur?

İBRAHİM BÜYÜKAK KİMDİR?

İbrahim Büyükak 20 Ağustos 1983’TE İstanbul’da dünyaya gelmiş Türk oyuncu ve yazar. Uludağ Üniversitesi İktisat Bölümünden mezun oldu. BKM Mutfak ekibine katılan son üyelerden biridir. Mayıs 2013'te 3+1 adlı TV programıyla Eser Yenenler ve Oğuzhan Koç ile bir gece şovuna başladılar. Acun Ilıcalı'nın programı satın alması üzerine program 5 Ekim 2013'te 3 Adam adıyla devam etti. Ayrıca Tv8'de yayınlanan Bana Baba Dedi dizisinde Cüneyt karakterini canlandırmıştır. 2020'de 3 Adam'ın dağılması ile kendi başına projeler üretmeye başlamıştır. Ayrıca Küçük Esnaf, Yol Arkadaşım filmlerinde rol aldı. İbrahim Büyükak, uzun zamandır aşk yaşadığı Nurdan Beşen ile 2018 mayıs ayında nikah masasına oturdu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın