Görüş Bildir
Haberler
Evrim Keklik Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Evrim Keklik Kaç Yaşında ve Nereli?

Evrim Keklik Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Evrim Keklik Kaç Yaşında ve Nereli?

GNS
16.01.2022 - 18:16

Tv8 ekranlarının Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022, dün akşam başladı.  All Star konsepti ile bu yıl ekranlardaki yerini alan Survivor'da geçtiğimiz sezonlarda yarışan, tanıdığımız isimleri görüyoruz. Bu isimlerden biri de Evrim Keklik. Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasındaki iddialı isimlerden olan Evrim Keklik, geçtiğimiz senelerdeki imza sözleriyle tanınıyor. Peki Survivor 2022 All Star kadrosunda mücadele verecek olan Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında, nereli? Detayları haberimizde sizin için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek isimlerden biri de Evrim Keklik.  Yarışmanın en iddialı isimleri arasında 2020 yılında gönüllüler takımında yer alan Evrim Keklik de yer alıyor. Peki, Evrim Keklik kimdir, kaç yaşında ve nereli? Evrim Keklik mesleği ne?

Evrim Keklik Kimdir? Evrim Keklik Kaç Yaşında ve Nereli?

Evrim Keklik Kimdir? Evrim Keklik Kaç Yaşında ve Nereli?

Evrim Keklik 14 Mart 1991 yılında dünyaya gelmiştir. Türk voleybolcu ve televizyon aktörüdür. Evrim Keklik, İstanbul doğumlu olmasına karşın baba tarafından aslen Çankırılıdır. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olmuştur.

Evrim Keklik'in Kariyeri

Evrim Keklik'in Kariyeri

Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nda kariyerine başladı. Ara vermeden 10 yıl boyunca voleybol kariyerine devam eden Keklik, Galatasaray'da da yer almıştır. Kariyeri süresince 1 yıl Galatasaray Kadın Voleybol'da oynayan Evrim Keklik, 2010-2011 yılları arasında Ereğli Belediyespor kadın voleybol takımına transfer edilmiş ancak omuzunda yaşadığı bir sakatlık sebebiyle voleybolu bırakmak zorunda kalmıştır.

Evrim Keklik, şimdilerde yüzme antrenörlüğü yapıyor.

Bu İçerik de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın