Görüş Bildir
Haberler
Hikmet Tuğsuz Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Hikmet Tuğsuz Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Hikmet Tuğsuz Kimdir? Survivor All Star 2022 Yarışmacısı Hikmet Tuğsuz Kaç Yaşında, Kariyeri ve Nereli?

Tv8 ekranlarının Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği uzun soluklu yarışma programı Survivor 2022, dün akşam başladı.  All Star konsepti ile bu yıl ekranlardaki yerini alan Survivor'da geçtiğimiz sezonlarda yarışan, tanıdığımız isimleri görüyoruz. Bu isimlerden biri de Hikmet Tuğsuz. Survivor 2022 All Star yarışmacıları arasındaki iddialı isimlerden olan Hikmet Tuğsuz, 'Toros Kaplanı' adıyla anılıyor. Daha önce Survivor Türkiye- Yunanistan kadrosunda yarışmış ve sakatlığı sebebi ile yarışmaya devam edememişti. Peki Survivor 2022 All Star kadrosunda mücadele verecek olan Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında, nereli?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Survivor 2022 All Star yarışmasında mücadele edecek isimlerden biri de Hikmet Tuğsuz.  Yarışmanın en iddialı isimleri arasında 2019 yılında gönüllüler takımında yer alan ve sakatlığı nedeni ile yarışmaya veda eden Hikmet Tuğsuz de yer alıyor. Peki, Hikmet Tuğsuz kimdir, kaç yaşında ve nereli? Hikmet Tuğsuz mesleği ne?

Hikmet Tuğsuz Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Hikmet Tuğsuz Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Hikmet Tuğsuz, 16 Kasım 1986'da Antalya'nın Akseki'de doğdu. Adnan Menderes Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu'ndan mezun oldu. İlkokul 4. sınıfta, spor ayakkabısı ödüllü bir yarışmaya katılmasıyla spora başladı. Başarılı olduğunu gören antrenörler Tuğsuz'u atletizme yönlendirdi.

Birçok yarışmada başarılar elde eden sporcu, milli takım antrenörü Ertuğrul Oğulbulan tarafından decatlon branşına yönlendirildi. Bu branşta yıllarca pek çok başarı elde etti. Atletizmin bir branşında derecelere sahip. Tuğsuz; hentbol, futbol, triatlon, voleybol branşlarında da takımda yer aldı.

 Üniversite bittikten sonra hem antrenörlük hem sporculuğa devam etti. Şu anda da Kırkpınar başpehlivanları Ali Gürbüz, Okan Acar, Ertuğrul Dağdeviren, Bayram Arslantaş gibi değerli sporculara antrenörlük yaptı.

Hikmet Tuğsuz, Survivor 2022 All Star  kadrosunun en iddialı isimlerinden biri. 2019'da da yarışmanın iddialı isimlerinden olan Tuğsuz, yaşadığı sakatlık sebebi ile yarışmaya devam edememişti.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın