Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Teklifinin Nasıl Edilmeyeceğini Gösteren 13 Şaşırtıcı Örnek

etiket Evlilik Teklifinin Nasıl Edilmeyeceğini Gösteren 13 Şaşırtıcı Örnek

Keşke ruh eşlerimizi bulmak yeryüzünü GPS ile tarayarak mümkün olsaydı fakat ne yazık ki bizzat arayıp bulmamız gerekiyor.  Genelde kendisiyle yanlış tercihler ve hüzünlü tecrübeler dolu uzun bir süreç sonucunda karşılaşıyoruz. Bulmuşken de bırakmak istemiyor ve evlenmek istiyoruz. Bu konuda yardım almak için genellikle 'Evlilik teklifi nasıl olmalı?','Instagrama atmalık evlilik teklifi hazırlama yöntemleri' tarzında yazılar okuruz. Peki bu durumun aksi nasıl olur hiç düşündünüz mü? Bir Allah'ın kulu da çıkıp 'Kardeşim peki biz nasıl evlenme teklifi etmeyeceğiz yani?' dedi mi? Neyse ki ben buradayım ve size ne yapmamanız gerektiği konusunda örnekli anlatım yapacağım.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Başka yer, başka zaman...

1. Başka yer, başka zaman...

Evlilik teklifi planlanırken en çok düşünülen kısım genellikle yer ve zaman olur. Rezervasyonlar, sürpriz fikirleri derken uzun uğraşlar sonucunda rüya gibi bir teklif anı planlanır ve kahramanımız harekete geçer. Elbette siz tüm bunlarla uğraşmak yerine anlık bir teklif düşünebilirsiniz. Yeter ki o an ortamın büyüsünü bozacak durumlarla karşılaşmayın!

2. En Hızlı Teklif Yöntemi: Fast Food!

2. En Hızlı Teklif Yöntemi: Fast Food!

Evlenme teklifi için acele ediyor fakat özenilmiş bir yemeğin içine koyacağınız yüzüğü kapaklı bir servis tabağıyla smokinli bir garsonun masaya getirmesini sağlayamıyorsanız, alacağınız cevap da o kadar özenli olmayabilir. Çocuk menüsü söyleseydiniz bari!

3. Okuyabilse Kabul Eder Aslında?

3. Okuyabilse Kabul Eder Aslında?

Hanımefendi evlenme teklifi etmek için güzel bir pankart hazırlamış ve muhtemelen sevgilisinin tuttuğu takımın tribününde kameranın kendisini çekmesini bekliyor. Bir erkek için düşünülmüş en güzel tekliflerden biri olabilecek ve muhtemelen 'Tribüne romantizm şoku!' adıyla duygusal bir müzik eşliğinde ekranlarda gösterilecekken, hanımefendinin pankartı ters tutmasıyla işin rengi değişiyor ve kendisinin romantizmi bizim komedimiz oluyor :(

4. Daha Arabanın Kredisi Bitmediyse Denemeyin!

4. Daha Arabanın Kredisi Bitmediyse Denemeyin!

Bırakın kabul edilmesini, teklifin sunulduğu kişinin sinir krizi geçirme olasılığının epey yüksek olduğu bir teklif daha. Kız arkadaşınız oto sanayide usta değilse ve gözü gibi baktığı otomobilinin camlarını hızlı bir şekilde eski haline çeviremeyecekse bu şekilde teklif etmeyi denememelisiniz. Arabaya binip üstünüze sürmeden evvel kaçın!

5. Kızdıracak bir teklifte bulunmayın

Sevgilinizi bir anda uykusundan uyandırıp 'Hadi evlenelim!' demeniz çok romantik görünse de sevgilinizin uyandırıldığında pek sevimli olmayabileceğini hesaba katmanızda yarar var.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Tuvalette bile rahat yok dedirtmeyin

6. Tuvalette bile rahat yok dedirtmeyin

İyi günde kötü günde, hastalıkta sağlıkta, mutfakta tuvalette konseptiyle hazırlayacağınız bu tarz bir evlilik teklifinin, ilk olarak kapı sesini duyan muhattabı tarafından 'Doluuu!' seslenişiyle başlayacağını unutmayın. 'Kalbim de senin aşkınla dolu!' diyerek içeri dalmanız kulağa romantik gelebilir ancak sonrasında, 'Ay dışarı çık!' tepkisiyle karşılaşabilirsiniz. Yok bu teklif benim aklıma diyorsanız, bari öncesinde olay yerine bir oda parfümü bırakın. O güne dair 'unutulmayan anlar' sadece teklifin unutulmamasıyla sınırlı kalsın.

7. Sevimli olacağım derken kabalaşmayın

7. Sevimli olacağım derken kabalaşmayın

Samimi ve sıcak bir damat adayı olduğunuzu müstakbel kayınvalideniz ve kayınpederinize göstermeniz yeterli olacaktır. Unutmayın, sevgiliniz romantik bir eş istiyor, 'Anama ana diyesin, babama baba diyesin' düşüncesi eskilerde kaldı.

8. Sevgilinizi iyi tanıdığınıza emin olun

8. Sevgilinizi iyi tanıdığınıza emin olun

Evlililk tekliflerinin en önemli adımı olan yüzük, beyler için olmasa da hanımlar için oldukça önemlidir. Bu yüzden uygun yüzüğün seçilmesinde yarar var.

9. Organizasyonu birlikte yapacağınız arkadaşlarınızı iyi seçin

9. Organizasyonu birlikte yapacağınız arkadaşlarınızı iyi seçin

Arkadaş seçimi önemli, organizasyonu birlikte yapmayı planladığınız arkadaşlarınızı seçmek ise daha önemli. Sevgiliniz Türkçe öğretmeni değilse cümleyi düzeltmeye çalışmayacaktır.

10. Yazılı tekliflerde doğru yere yazmanın önemini unutmayın

10. Yazılı tekliflerde doğru yere yazmanın önemini unutmayın

Adını dağlara yazmaya alışmış bir toplum için evlilik teklifinin bir inek üzerine yazılması hoş bir tepkiyle karşılanmayacaktır. Batı'nın her şeyini örnek almayın.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Evlilik teklifi provanızı ayna karşısında yapın

11. Evlilik teklifi provanızı ayna karşısında yapın

Evlilik teklifi provanızı ayna karşısında kendi kendinize yapmanız uygun olacaktır. Zira birlikte prova yapmaya kalktığınız kişinin umutlanmasına sebep olarak hedefi şaşırabilirsiniz.

12. Romantik olmaya özen gösterin

12. Romantik olmaya özen gösterin

Elbette evlilik teklifiniz romantik olmak zorunda değil. Fakat 'Benlik bir durum yok, arkadaşlar öyle istiyor yani' anlamında cool bir teklif sunarsanız, stüdyoda duygusal anlar yaşanmayabilir...

13. Sevgilinizin yüreğine indirmeyin!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
614
299
182
116
43
23
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
winterfellord

En sondaki poyraz karayelle galerinin içine etmişsiniz

KOVALA NEJDET

bunların hepsi göz boyamaktan başka bişey değil, ulan teklifin romantikliğine bakacağınıza adam romantik mi ona bakın, herif size paraşütte evlenme teklif ed... Devamını Gör

tatlış penguen

konuşuyorken aniden evlenelim mi diye bir teklif aldım şaşkınlıkla evet dedim sonra hayır düşünmem gerek dedim 3 sene oldu düşünüyorum :)

tatlış penguen

o şaşkınlıkla önce evet diyorsun sonra ne dedim ben diye kendine sorup kaçıyorsun