Görüş Bildir
Haberler
Evlilik Aşkı Öldürür Mü?

Evlilik Aşkı Öldürür Mü?

1 delinin günlükleri
27.06.2014 - 14:35 Son Güncelleme: 27.06.2014 - 14:39

Evlilik Aşkı Öldürür Mü?-1 Delinin Günlükleri1 Delinin Gunlukleri

Konuyla ilgili kendi görüşlerimi yazmadan önce sizin yorumlarınızın da önemli olduğunu belirtmek isterim. Çünkü ben bu konu hakkında gerçekten tartışmak istiyorum.

Evlilik aşkı öldürür mü?

Birini çok seviyorsunuz doğru insan olduğunu düşünüp evleniyorsunuz. Cicim ayları diye tabir edilen ilk zamanlardan sonra bir çok kişi evlilikte aşkın öldüğünü düşünüyor. Halbuki aşkı öldüren evlilik değil insanlardır.

Aşık olmak çok yüce bir duygudur. Eğer evlilik sonrasında o aşk ateşinin söndüğünü hissediyorsanız sadece aşık olduğunuzu sanmış yanılmışsınızdır. Çünkü aşk bitmez.. İlgi duymak ve hoşlanmakla karıştırılsa da çoğu zaman aşk bambaşkadır. Zaten bu yüzen adına binlerce kitap ve şiir yazılmış sözler söylenmiştir. Hatta filmler çekilmiştir. Aşk basit olabilir mi?

Bireylerin evliliğin aşkı öldürdüğü yönündeki düşünceleri kesinlikle kendi oluşturdukları sorunlar yığınıdır. Çok basit olacak ama yine de bir kaç örnek vermek istiyorum. Bir erkeğin sakal tıraşı olduktan sonra lavaboyu kirli bırakması ya da çoraplarını kıyafetlerini (nasıl olsa toplar düşüncesiyle) ortalığa atması. Bir şey isterken kalk getir demesi. Yani titizlik düzenlilik ve saygı noksanlığı.

Diğer yandan kadınlar.. Eşlerine hem maddi hem de manevi yönden destek olmaması. Yorgun argın eve gelen bir erkeğin istediği iki şey vardır. Bir sıcak bir karşılama iki yine sıcak bir çorba. Bunlar yazıldığı kadar basit şeyler ama yine de etrafımda bunları yapmaktan aciz insanlar görüyorum. Böyle bir davranış biçimiyle o insana nasıl aşık olduğunuzu söyleyebilirsiniz? Söyleseniz bile bu ne kadar doğrudur?

Bu yüzden aşk aslında olduğu yerde kalbimizde duruyor onu öldüren bizleriz.

Çok daha uzun yazılası bir konu ama burada noktalamak istedim.

Kaynak: http://1deliningunlukleri.blogspot.co...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
2
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın