Görüş Bildir
Haberler
Evinizin Enerjisini Arttırmak İçin 8 Yol

Evinizin Enerjisini Arttırmak İçin 8 Yol

Melis Kosyer
07.04.2015 - 14:21 Son Güncelleme: 10.04.2015 - 17:09

Hiç herşeyin mükemmel bir şekilde yanyana olduğu ve eşyaların adeta sizinle konuştuğu bir eve adım attınız mı ? Herşeyin mükemmel bir uyumla dekore edildiği , inanılmaz bir feng shui dengesinin olduğu bir ev .. 

Bunlar bizim yaratıcı olmamız gereken konular! Eğer sizde evinizin enerjisini arttırmak istiyorsanız işte adımlar ! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Temizleyin ve bazı şeyleri atın !

1. Temizleyin ve bazı şeyleri atın !

Önce evinizdeki tüm odaları gezmekten başlayın.. Herşeyi tek tek temizleyip organize edin. Bunları yaparken dokunuş çok önemli. Dokunarak onlara enerjinizi veriyorsunuz ve aynı şekilde onlardan da enerji almanız lazım.  Tek tek bakıp gerçekten ihtiyacım var mı diyin..  Onları atmakta hiç bir yanlış yok.. Belki artık çok eskimişlerdir ve enerji düşürüyorlardır. İstemediğinizi atın!

2. Ot yakın!

2. Ot yakın!

Değişik bitkiler otlar yakmak bizi büyücü yapmaz! Aksine rahatlatıcı ferah bir koku yayar eve.. Herşey farklı enerjilerden yapıldı ve siz doğru eşyalarla doğru kokuları birleştirebilirseniz bu yerini sakin hissetmek , iyi ve mutlu hissetmeye bırakacak.

3. Dekore edin!

3. Dekore edin!

Evinizi ruhunuza nasıl hitab edecekse o şekilde dekore edin! Ne sizi tamamen yansıtır ? Hangi renk eşyalar ...

Ben daha çok mistik evleri seviyorum. Modern döşenmiş evler yerine daha çok duvarları kırmızı mavi eşyalar da aynı şekilde , tütsü yakılan ( sandal özellikle ) evleri seviyorum. Gece lambalarının himalayan tuzundan olan ve her çeşit kristalın bulunduğu evler.. 

4. Meditasyon yapın!

4. Meditasyon yapın!

Meditasyon yapmak veya vucudunuzu dinlendirmek bulunduğunuz ortamada güzel enerjiler yayacaktır. Kendinizi enerjik hissettiğinizde evinizinde enerjisi artacaktır. Evinizde kendini öyle hissedecektir. Unutmayın evler insanlar olmadan bomboş! Orayı ev yapan içinde yaşayanlar..... 

5. Güzel kokulu yağlar yakın!

5. Güzel kokulu yağlar yakın!

Evinizde hoş kokulı yağlar yakabilirsiniz. Mesela masaj salonları her zaman çok rahatlatıcı kokar. Evinizede bir tane alıp yakabilirsiniz.Kokladıkça eminim rahatlayacaksınız ve sizin enerjiniz ne kadar yüksek olursa buda evinize yansıyacak.. 

Öneri : Okaliptus yağı nefis kokuyor......

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bitki alın!

6. Bitki alın!

Bitkiler çiçekler bunlar bulunduğu ortamı hemen güzelleştiren şeyler.. Hele de rengarenk olurlarsa .. 

Evinize çiçek alın , tabiki küçük dostlarımız yoksa evde.. Aman dikkat bazı çiçekler kediler ve köpekler için ölümcül olabiliyor. Bilinçli alalım :)

7. Müzik çalın!

7. Müzik çalın!

Ne tarz müzikten hoşlanırsınız ? Entstrümental müzik enerjinizi yüksek tutar ve sizi sakin tutar. Eğer metal veya rock müzik çalarsanız bunun ruhunuza neler yapacağının farkındamısınız ? 

Enerjiyi odanın dışına taşırın.. Rahatlatıcı tınıları olan müzikler açın evde , güzel bir tütsü yakın. Çok fazla ışık yakmayın. Bir odanın ihtiyacı olan şey güzel bi müzik ... güzel bi koku.. sağlıklı ruhlar..

8. Arkadaşlarınızla oturmak için ortam yaratın!

8. Arkadaşlarınızla oturmak için ortam yaratın!

Arkadaşlarınıza ve ailenize zaman ayırın. Sevdiğiniz şeyleri yapın. Hepinizin yapmaktan keyif alacağı mutluluk duyacağı şeyler yapın! Unutmayın siz ne kadar mutluysanız evinizde o kadar huzur doludur. Evi ev yapan bizleriz ve evimizi harikalaştırmak bizim elimizde!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Olcay Biçer

2. Ot yakın! , tanıdığım bazı elemanlar bunu yapıyor kafalar duman enerji tavan. tabi bundan sonra diğer maddeleri de sanırım gerçekleştirmiş oluyolar :D