Görüş Bildir
Haberler
Evini Daha Temiz Gösterecek 10 Ferah Ev Kokusu

etiket Evini Daha Temiz Gösterecek 10 Ferah Ev Kokusu

pondsjournal
18.06.2024 - 11:01

Evinizin her zaman temiz ve ferah kokmasını istiyor ama bir türlü doğru kokuyu bulamıyorsanız size muhteşem önerilerle geldik!

Haydi birini seçin 👇

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Kokulu mumlar

Kokulu mumlar evinizin her odasının havasını değiştirebilecek bir güce sahip! Üstelik yarattığı romantizm ile de sizi daha iyi hissettirebilir. Davetkar ve sakin bir atmosfer yaratması ile tercih edebilirsiniz.

2. Lavanta

Lavanta en çok huzur veren kokulardan biri olabilir. Evinizde lavanta kokusu bulundurmak sizi omuzunuzdaki yüklerin hafiflemesine yardımcı olur ve tüm stresinizi alır götürür.

3. Okaliptus

3. Okaliptus

Taze ve ferahlatıcı bir koku olan okaliptus, özellikle banyoda çok hoş bir koku yaratır. Okaliptus yapraklarını suda kaynatarak doğal bir koku da elde edebilirsiniz.

4. Tütsü

Tütsü yüzyıllardır bilinen ve kokusu için yakılan bir maddedir. Bitki bazlı olan bu kokular insanın ruhunu dinlendirir. Ağaç kabukları, tohumlar, reçineler, çiçekler veya köklerden yapılır. Bu tarz kokulardan hoşlanıyorsanız evinizde tercih edebilirsiniz.

5. Limon kokusu

Özellikle temizlik kokusu ile özdeşleşmiş olan limon kokusu, evinizde daha ferah hissetmek istiyorsanız tercih edebileceğiniz seçeneklerden birisidir. Limon kokulu bir oda spreyi edinerek deneyebilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Bergamot

6. Bergamot

Ferahlık ve hafiflik suna narenciye kokusu evinizi canlı hissetmeniz için tam olarak aradığınız koku! Bergamot esansiyel yağı veya bergamot kokulu mumlar işinizi görür. Yeniliklere açık biriyseniz mutlaka denemenizi tavsiye ederiz.

7. Yasemin

7. Yasemin

Romantik ve tatlı bir koku deyince aklınıza gelmesi gereken ilk kokulardan birisi yasemindir. Özellikle oturma odasında tercih edebilirsiniz. Evinize gelen misafirler de bu hoş koku sayesinde mest olacaklar.

8. Tarçın

Kışın evinizdeki kokuyu değiştirmek istiyorsanız tercihinizi tarçından yana yapabilirsiniz. Baharatlı ve sıcak bir koku olan Tarçın, evinize sıcaklık katar. Kışın tarçın çubuklarınızdan kendiniz de bir koku elde edebilirsiniz.

9. Çam

Çam siz doğal ve temiz bir koku sunar. Evinizde tıpkı bir ormanın içinde oturuyormuş gibi ferah hissedersiniz. Çam temizlik ürünleri kullanarak da bu kokuyu evinize yayabilirsiniz. Tazelik hissi yaratacak.

10. Gül

Gül aşkın ve romantizmin simgesi haline gelmiş bir çiçektir. Evinizde yaratmak istediğiniz atmosfer bu şekildeyse gül kokusunu tercih edebilirsiniz. Özellikle romantik akşam yemekleri için aşkınızı  kabartacak!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
1
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın