Görüş Bildir
Haberler
Evin Her Yerinde Kullanabileceğin Çok Amaçlı 10 Temizlik Ürünü

etiket Evin Her Yerinde Kullanabileceğin Çok Amaçlı 10 Temizlik Ürünü

Begüm
14.10.2024 - 14:01

Evin her yerinde aktif şekilde kullanabileceğin, mucizeler estiren ve çok amaçlı kullanılabilen o ürünleri öğrenmek ister misin? Hazırsan hadi keşfe çıkalım!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

1. Beyaz sirke

1. Beyaz sirke

Yağ çözücü, kireç çözücü ve dezenfektan olarak kullanılabilen beyaz sirkeyi hem lavabo hem banyo hem mutfak hem de cam temizliğinde kullanabilirsin. Her yerde etkili bir çözüm olarak karşımıza çıkıyor!

2. Karbonat

2. Karbonat

Leke çıkarıcı, koku giderici ve doğal bir aşındırıcı olan karbonat da temizliğin vazgeçilmezlerinden. Karbonatı mutfak tezgahlarının yanı sıra halılarda hatta kıyafetlerde de kullanabilirsin. Gerçekten her yerde işe yarıyor!

3. Çamaşır suyu

3. Çamaşır suyu

Güçlü bir dezenfektan ve beyazlatıcı olan çamaşır suyu temizlik denince ilk akla gelenlerden! Banyo, tuvalet ve mutfak yüzeylerinde kullanılan çamaşır suyunun yok edemeyeceği mikrop yok diyebiliriz. Tabii kullanırken dikkatli olmak gerekiyor.

4. Mikrofiber bez

4. Mikrofiber bez

Hem toz alabileceğiniz hem cam temizliğinde kullanabileceğiniz mikrofiber bezler temizliğin joker elemanları diyebiliriz. Etrafı çizmeden temizleyen mikrofiber bezler su kullanmadan bile çok etkili sonuçlar verir!

5. Dikey süpürge

5. Dikey süpürge

Hem süpüren hem de silen Aqua Trio 9000 dikey süpürge de temizlikte hayat kurtaranlardan. Ön başlığını çıkartarak koltuklarını süpürürken, silme özelliği ile yerleri de tertemiz yapabilirsiniz. Evin her noktasını temizleyebilmenize olanak sunuyor!

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

6. Limon suyu

6. Limon suyu

Doğal bir dezenfektan ve kireç çözücü olan limon suyu özellikle mutfakta harikalar yaratıyor. Mutfak tezgahlarından mikrodalga fırına, banyo yüzeylerine kadar temizlikte etkili bir çözüm!

7. Robot süpürge

7. Robot süpürge

Siz yokken de evin temizlenmesini sağlayan robot süpürgeler hem kuru hem de ıslak zemin temizliği yapabilmenize olanak sağlıyor. Evin her yerini temizlerken sizin de zamandan tasarruf etmenize imkan sunuyor.

8. Bebek yağı

8. Bebek yağı

Paslanmaz çelik yüzeylerde ve su lekelerinde kullanabileceğiniz bebek yağı deri mobilyaların temizliğinde de kullanılabiliyor. Etkili ve kurtarıcı bir çözüm olarak temizlikte karşımıza çıkıyor.

9. Amonyak

9. Amonyak

Cam ve aynaları temizlemek için güçlü bir çözücü olan amonyak aynı zamanda yağ lekelerinde de etkilidir. Kullanırken dikkatli olmanız gerekiyor. Amonyak ile bazı alanları derinlemesine temizleyebilirsiniz.

10. Sabunlu su

10. Sabunlu su

Genel temizlik için en basit ve etkili çözüm olan sabunlu su özellikle zeminler, duvarlar ve mobilyalar dahil pek çok yüzeyde kullanılabiliyor. Bu yüzden de temizliklerin vazgeçilmezi olarak karşımıza çıkıyor!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın