Görüş Bildir
Haberler
Evi Yıkılan Müteahhitler İçin Savcılığa Suç Duyurusu

Evi Yıkılan Müteahhitler İçin Savcılığa Suç Duyurusu

Emre Ordu
09.02.2023 - 15:54 Son Güncelleme: 09.02.2023 - 15:55

Kahramanmaraş depreminde binaları yıkılan müteahhitler hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Müteahhitlere ivedilikle yurtdışı yasağı konması ve cezalandırılmaları istendi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahramanmaraş depreminde binlerce bina yerle bir oldu. Yıkılan binalar arasında yeni binalar da vardı ve bu yeni binalar yüzlerce insana mezar oldu. Depremin meydana geldiği günden beri en çok bu binaların müteahhitleri tartışılıyor.

Halk Tv'den Seyhan Avşar'ın aktardığı bilgiye göre,Avukat Yakup Okumuşoğlu, evleri yıkılan müteahhitler hakkında Hatay Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulundu.

Okumuşoğlu, başsavcılığa verdiği suç duyurusunda depremi üzüntü içerisinde takip ettiğini belirterek “Deprem dolayısıyla bölgenizde hasar gören ve yıkılan tüm binaların yapımında sorumlu olan müteahhitler ve diğer sorumluluk hakkında ivedilikle yurt dışı çıkış yasağı konularak soruşturma başlatılmasını ve netice itibariyle haklarında kamu davası açılarak cezalandırılmalarını arz ve talep ederim” denildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Balkan Türkleri

Kim hesabını sormazsa bu müteahhitlerden hepsine yazıklar olsun.Ben şahsen takip edeceğim bu konuyu.Hangi parti hangi şahıs olduğu umrumda değil kim bu katil... Devamını Gör