Görüş Bildir
Haberler
Yaptığı Yeni Binalar Yıkılan Müteahhit: 'Bana Binaları Soramazsın'

etiket Yaptığı Yeni Binalar Yıkılan Müteahhit: 'Bana Binaları Soramazsın'

Hatay’da yerle bir olan 3 yıllık Güçlü Bahçe City’nin müteahhidi, Servet Altaş “Bana binayı soramazsınız” dedi. Ser-Al İnşaat’ın bölgede birçok projesi bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en çok yıkımın yaşandığı illerden olan Hatay'da 2019'da tamamlanarak açılışı yapılan ve yerle bir olan Güçlü Bahçe City, müteahhidi merak edilen binalardan biri olarak gündem oldu. 

Sözcü gazetesinin haberine göre, açılışında Guinness rekoru için başvuru yaptıkları dev makası kullanmalarıyla da sosyal medyada konuşulan sitenin inşaatının Ser-Al İnşaat tarafından yapıldığı ortaya çıktı.

Firmanın sahibi olan Servet Altaş, yeni yapılan binanın yıkılmasını soran muhabire tepki göstererek, 'Burada atom bombaları etkisinde deprem oldu, her yer yıkıldı, benim binam mı mesele. Bana binayı soramazsınız' şeklinde yanıt verdi.

Diğer projelerinde de yıkım olduğu öne sürüldü

Diğer projelerinde de yıkım olduğu öne sürüldü

Hatay'da birçok inşaat projesinde adı geçen Altaş'ın sosyal medya hesaplarına da erişilemiyor. Ser-Al İnşaat'ın kentte yaptığı Venüs Gold ve Mars sitesinde de yıkımlar yaşandığı öne sürülürken enkaz altında kalanların sayısına ilişkin ise net bir bilgiye ulaşılamadı. Aynı firmaya ait başka binaların da yıkıldığı iddia ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
533
98
32
10
9
9
8
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nuray

İnsanlar ölüyor. Lakin bu yavşaklara hiçbir şey olmuyor..

filozofik

Vicdanları da sızlamıyor, bu tipler nasıl bir şey görsen adam sanırsın benim yüzümden bir can gitse özellikle çocuk ölse kafama sıkarım dayanamam.

Darth Vader

Sana öyle bir soracağız ki.. Öyle bir hesap vereceksin ki...Anıra anıra....

Muhtar is Back

Kendisi yada yakınları enkaz altında değil, dayı dayı konuşuyo. Kendi yaşadığı bina da yıkılmış mı?

arif ışık

Sana ben ebenin nikahını soracam OÇ. Kel kafasını siktiğim. HESAP VERECEKSİNİZ ULAAAAN!!