Görüş Bildir
Haberler
Esrarengiz İnfazda Öldürülen Kızın Babası Konuştu: Hedef Bendim

Esrarengiz İnfazda Öldürülen Kızın Babası Konuştu: Hedef Bendim

Fatih UZUN
27.09.2014 - 17:17

Büyükçekmece'de lüks bir cipe gerçekleşen silahlı saldırıda ölen 19 yaşındaki Arzu Şerifi Zindaşti'nin babası İranlı Naci Şerifi Zindaşti, 'Daha önce tehdit aldım. Çocuklara birşey yapacaklarını zannetmiyordum. Hedef bendim' dedi.

Arzu Şerifi Zindaşti'nin cenazesi İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alınarak Büyükçekmece Aybars Ak Camii'ne getirildi. Burada kılınan cenaze namazı ardından Arzu Şerifi Zindaşti, Büyükçekmece Yeni Mezarlığı'nda toprağa verildi. Kızını toprağa veren Baba Naci Şerifi Zindaşti basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Zindaşti, 'Yaşanan olayla ilgili diyecek bir şey yok. Olayı uluslararası kaçakçılar yaptı. Bu konularda emniyete bilgi verdim. Olayı uluslararası bir uyuşturucu kaçakçılığı şebekesinin yaptığından şüpheleniyorum. Bunlar dünyanın her yerinde at koşturuyorlar. Türkiye pasaportu dahil her türlü pasaportu kullanıyorlar. Haklarında aranma olduğu halde yurtdışına bile serbest geziyorlar. Bu kişiler hakkında develete bilgi verdik. Gereğinin yapılacağını düşünüyoruz. Tehdit aldım, bu konuda mesajlar aldım ve bunu devlete bildirdim. Bekledğimiz bir şeydi ama çocuklara bir şey yapacaklarını zannetmiyorduk. Hedef bendim, silahlı saldırı bana yapılacaktı ama çocuklara yapıldı. Her hangi bir koruma talebim yoktu' dedi.

Ergenekon'da gizli tanık olarak dinlenmesiyle ilgili soru sorulan Zindaşti, 'O konuyla alakalı değil' ifadesini kullandı.

ÖZTUNÇ İÇİN YÜKSEKOVADA CENAZE TÖRENİ

Öte yandan Devrim Öztunç'un cenazesi yakınları tarafından İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Öztunç'un cenazesi havayoluyla Van'a, oradan da Hakkari Yüksekova'ya götürüleceği öğrenildi. Yarın kılınacak cenaze namazanın ardından Öztunç'un toprağa verileceği kaydedildi. 

Zaman

Kaynak: http://www.zaman.com.tr/gundem_esrare...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0