Görüş Bildir
Haberler
Esra Ceyhan Kimdir? Esra Ceyhan Nereli ve Kaç Yaşında? Esra Ceyhan'ın Biyografisi

Esra Ceyhan Kimdir? Esra Ceyhan Nereli ve Kaç Yaşında? Esra Ceyhan'ın Biyografisi

90'ların sabah program sunucusu Esra Ceyhan, 'Esra Ceyhan'la A'dan Z'ye programı ile hafızalara kazınmıştı. Uzun süredir ekranlarda göremediğimiz Esra Ceyhan'ın hayatı merak konusu oldu. Kariyeri boyuncu birçok televizyon programcılığı ve sunuculuk yapan Ceyhan, aynı zamanda Türk mutfağından örneklerle bir yemek kitabı yazdı. Peki, Esra Ceyhan kimdir? Esra Ceyhan nereli ve kaç yaşında? Esra Ceyhan evli mi, çocuğu var mı? İşte merak edilenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Esra Ceyhan Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

Esra Ceyhan Kimdir, Nereli ve Kaç Yaşında?

İstanbul doğumlu Esra Ceyhan, 1969 yılında dünyaya geldi. Asker babasının görevi dolayısıyla çocukluğundan beri Bursa, Diyarbakır olmak üzere birçok şehirde yaşadı. Bursa’da başladığı ilkokulu Diyarbakır’da bitiren sunucu, ortaokul ve liseye yine Bursa'da devam etti. Lisans eğitimini ise 1986 yılında İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde tamamladı. Böylece İstanbul'a yerleşti.

Esra Ceyhan'ın Kariyeri

Esra Ceyhan'ın Kariyeri
  • Televizyonculuk hayatı 1988 yılında bir davette Halit Kıvanç ile tanışmasıyla başladı.

  • Üniversite yıllarında TRT'de çalışmaya başlayan Ceyhan, Flash Tv'de bu kez kamera önünde çalışmaya başladı. 

  • İlk kamera önüne çıkmaya HBB televizyonun gündüz kuşağı kadın programıyla 1996 yılında başladı. Ardından 1997 yılında  Atv'de sekiz buçuk yıl “Esra Ceyhan’la A’dan Z‘ye” isimli programını sundu. Bu program ile çok sevilen Esra Ceyhan, bir sezon TV 8 ‘de de devam etmiştir.

  • Aynı zamanda Sabah Gazetesinde köşe yazarlığı yapan başarılı sunucu Esra Ceyhan, Posta Gazetesinde de köşe yazarlığı yaptı. Esra Ceyhan, bir dönem Kanal D’de “Esra Ceyhan’la” isimli programı yapmaya başlamış  2009 yılında ise TRT'de  “Esra Ceyhan’la Hayat” adlı gündüz programını yapmıştır.

  • Başarılı sunucu Esra Ceyhan'ın “Cey Yapım” adında bir yapım şirketi de vardır

Esra Ceyhan'ın Burcu, Boyu ve Kilosu

Esra Ceyhan'ın Burcu, Boyu ve Kilosu

Yengeç burcu olan Esra Ceyhan, 1.70 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığındadır.

Esra Ceyhan Evli mi?

Esra Ceyhan Evli mi?

1992 yılında diş hekimi Barbaros Ceyhan ile dünyaevine giren Esra Ceyhan,  17 yıl sonra 2009 yılında boşandı. Bu evlilikten 'Ayşe'adında bir kızı vardır.

Bu Haberler de İlginizi Çekebilir!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın