Görüş Bildir
Haberler
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. Bölüm Fragmanı

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 180. Bölüm Fragmanı

Sunay Korkmaz
25.01.2021 - 12:21

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan yeni fragmanda; Hamdi oğlu Yaman'a operasyon talimatı veriyor. Hızır Ceylan ve Alparslan'ın da bulunduğu masada herkese rest çekiyor ve 'Mesele benim meselem. Biriniz dahil olursanız ben sizi hedefe koyarım' diyerek gözdağı veriyor. Bu arada Behzat Façalı, Kaya'ya misillemede bulunuyor. İşte Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz 180. bölüm fragmanı...

İçeriğin Devamı Aşağıda

EDHO Son Bölüm Özeti

EDHO Son Bölüm Özeti

Çakırbeyli ailesinin çınarı, ailesi ve sevdiklerini korumak için aldığı kararlarla herkesin saygısını kazanan Hayriye Çakırbeyli, hakkın rahmetine kavuşur.

Bu olay, tüm ailede şok etkisi yaratırken en çok da Hızır Çakırbeyli'yi boşluğa düşürür. Hızır Çakırbeyli, annesinin vefatını hazmetmeye çalışırken bir yandan da içlerindeki hainle uğraşır. İhanet eden Ebru'ya adım adım yaklaşan Hızır Çakırbeyli, namlunun ucundadır. Ebru ise Hızır Çakırbeyli'yi ortadan kaldırmak için hizmetinde olduğu şebekeden izin ister.

Masada yaptığı hamlelerle Çakırbeyliler ve dostlarını köşeye sıkıştıran Korkmazlar, Kimsesiz Doğan'ın geri gelmesiyle şok yaşarlar. Hamdi Korkmaz ve Yaman Korkmaz'ı adeta diken üstünde bırakan Doğan Baba, yaptığı hamlelerle Alpaslan'ın da elini kuvvetlendirir.

Babası İdris yüzünden Didem'e talip olan ve aldığı olumsuz dönüşten sonra gurur yapan Kaya ise Didem'in peşine düşer. Gözünü karartan Kaya, Haşmet Façalı'nın evine baskın yapar. Ama işler istediği gibi olmayacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın