Görüş Bildir
Haberler
Eski Emniyet Müdürü, İnsan Kaçakçısı Çıktı

Eski Emniyet Müdürü, İnsan Kaçakçısı Çıktı

FETÖ üyeliği nedeniyle meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaptığı ortaya çıktı. Bu olayın ardından ‘göçmen kaçakçılığı yapma’, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’ ve ‘örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme’ suçlarından Ankara'da gözaltına alınan Hasan Mercan, tutuklandı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

FETÖ’cü 18 kişi, Yunanistan’a kaçmak isterken Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı

FETÖ’cü 18 kişi, Yunanistan’a kaçmak isterken Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince yakalandı

15 Temmuz darbe girişiminin ardından ‘silahlı terör örgütüne üye olmak’ suçundan meslekten ihraç edilen eski emniyet müdürü Hasan Mercan'ın, insan kaçakçılığı yaparak, kendisi gibi FETÖ firarilerini ücret karşılığında yurt dışına geçirip, para kazandığı öğrenildi. 

FETÖ’cü 18 kişi, Fethiye’de lüks tekne ile Yunanistan’a kaçmak isterken yakalandı. Aralarında avukat, öğretmen, polis, askeri personel ve mahrem imamların da olduğu öğrenildi.Teknenin kaptanı ve yolculardan biri, sorgularında yurtdışına kaçışını Hasan Mercan'ın organize ettiğini, iddia etti. Bu olayın ardından Fethiye Sulh Ceza Hakimliği’nce Hasan Mercan hakkında, ‘göçmen kaçakçılığı yapma’, ‘silahlı terör örgütüne üye olma’, ‘örgüte bilerek ve isteyerek yardım etme’ suçlarından arama kararı çıkarıldı.

Mercan’ın Ankara’nın Etimesgut ilçesinde başka birisinin üzerine kiralanan örgütün gaybubet evi’nde saklandığı tespit edildi. Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince eve düzenlenen baskın da Mercan, gözaltına alındı.

Yurt dışına kaçmak isteyenlerden ortalama 3 bin euro alıyor

Yurt dışına kaçmak isteyenlerden ortalama 3 bin euro alıyor

Mercan’ın, yurt dışına kaçmak isteyenlerden ortalama 3 bin euro aldığı öğrenilirken, Mercan’ın ayrıca daha önce Türkiye’den Yunanistan’a kaçan ve burada insan kaçakçılığı yapan FETÖ’cülerle bağlantılı olduğu da belirlendi. Tutuklama talebiyle adliyeye sevk edilen Mercan, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yengegeldikmi

Bu insanlar kendi kendine mi bu mevkilere makamlara geliyorlar? Anlamıyorum. Anlamayacağım. Maşaları böyle ifşa etseniz ne olur?

1.Harald

bu adam hangi siyasi parti iktidarında emniyet müdürü oldu ? Teröristi kim emniyet müdürü yaptı ??